Астрологи дали поради, як кожному знаку Зодіаку краще провести день / фото: zak-kor.net

Гороскоп на цей день просто ідеальний для організації будь-чого – від ділових переговорів до пікніка на природі або вечірки у колі друзів. Все, що пов’язано зі спілкуванням і будь-якими заходами, здатне 27 серпня принести вам найбільшу віддачу, чи то фінансова вигода, чи то просто задоволення від гарно проведеного часу. День дуже гарний для просування своїх ідей, переговорів, пошуку компромісів.

Але особливу радість 27 серпня обіцяє доставити вам спілкування з коханою людиною – почуття цього дня будуть дуже глибокі й гармонійні, пише 1001goroskop.

Овен

Зірки гороскопу радять Овну присвятити цей день спілкуванню поколінь. У колі рідних Овна 27 серпня чекає не тільки щира теплота спілкування, а й щасливі шанси долі: можливо, саме цього дня Овен отримає несподівану допомогу або пропозицію від своїх близьких. Якщо ж Овен не міг зважитися завести довірливу розмову, саме час усе обговорити у невимушеній і душевній сімейній обстановці.

Відео дня

Телець

День наділяє Тельця чималим зарядом бадьорості, енергії та сил. Можливо, вставши з ліжка, він цього і не відчує, але достатньо лише випити чашку кави і прийняти контрастний душ, як життя заграє яскравими фарбами! 27 серпня Тельцю слід приділити час загартуванню та фізичним вправам. Порадуйте себе пробіжкою, заняттям фітнесом або походом у басейн. А заодно – таким тонізуючим видом спорту, як стрільба очима на адресу осіб протилежної статі.

Читайте такожГороскоп на вересень: що зірки обіцяють кожному знаку Зодіаку

Близнюки

День обіцяє порадувати Близнюків приємними сюрпризами. У всьому, за що б вони не взялися, удача обіцяє бути на їхньому боці, особливо в амурних і фінансових справах. Цілком ймовірно, день порадує їх хорошим прибутком, вдалою покупкою, подарунком або романтичною зустріччю. Щоб перевірити це, Близнюкам 27 серпня досить не сидіти в чотирьох стінах: знайомтеся, закохуйтеся, займайтеся бізнесом і шопінгом!

Рак

27 серпня у Раку прокинуться лідерські задатки! День наділяє його здатністю швидко приймати рішення, брати за них відповідальність та організовувати оточуючих, щоб втілювати ці рішення в життя. Все це буде вдаватися Раку без особливих зусиль. Тому зірки гороскопу радять Раку сміливо брати ініціативу в свої руки, адже якщо не він, то хто ж?

Лев

Леву необхідно тримати дистанцію з оточуючими, не дозволяючи сісти собі на шию. Зірки гороскопу попереджають його про те, що хтось може безсоромно намагатися маніпулювати Левом в своїх інтересах. Своєю поступливістю Лев 27 серпня буде буквально провокувати в людях експлуататорські замашки! Тож доведеться йому або провести цей день подалі від усіх, або вперто відбиватися від нав’язливих прохачів.

Діва

Діва буде тонко відчувати все навколо, насамперед – людей, які перебувають із нею поруч. Для неї не складно буде уявити себе на місці співрозмовника, подивившись на світ з його дзвіниці. Завдяки цьому, Діва буде 27 серпня прекрасним слухачем і не менш прекрасним оповідачем. День наділяє її розвиненою інтуїцією, творчими здібностями і буйною фантазією. А ось логічні висновки і розрахунки даватимуться Діві важко.

Терези

Гороскоп віщує Терезам непоганий день, коли вони будуть схильні дивитися на життя по-філософськи. Навіть якщо не все у Терезів буде складатися гладко, їхня незворушність і почуття гумору допоможуть їм не драматизувати ситуацію або навіть повернути її на свою користь. При цьому, що б не сталося, похитнути спокій Терезів сьогодні буде важко.

Читайте такожАстролог назвав три знаки Зодіаку, яким казково пощастить до кінця серпня

Скорпіон

Спілкування та інформація необхідні Скорпіону як повітря! Чим більше навколо нього людей, тим краще: Скорпіон з усіма знайде спільну мову. Завдяки своїй комунікабельності, у Скорпіона 27 серпня є шанс завести цікаве або корисне знайомство, нове хобі. Іншими словами, гороскоп схиляє його поєднувати приємне з корисним. Як зазначається у приказці: «Спілкування працює на тих, хто працює на нього».

Стрілець

Гороскоп на 27 серпня схиляє Стрільця маніпулювати людьми, втім оточуючі й самі охоче танцюватимуть під його дудку. Причому Стрілець буде переконаний, що робить це не заради особистої вигоди, а задля загальних цілей. Щоб домогтися бажаного, Стрілець може використовувати не тільки свій дар переконання, а й свої зв’язки, чутки й інші таємні важелі. Головне, щоб гра у «сірого кардинала» не велась надто вже серйозно.

Козеріг

Козеріг має шанс відчути на собі справедливість приказки: «Все добре в міру»! День схиляє його до помірності в усьому – в справах, у вчинках, в їжі, в розмовах, у коханні. У будь-яких питаннях йому варто вибрати золоту середину або ж пошукати компроміс. Тільки тоді результат його не розчарує. Якщо ж Козеріг 27 серпня почне рубати з плеча, то ризикує, що від його проектів і планів залишаться лише дрібні друзки.

Водолій

Ситуація може зажадати від Водолія підтримати когось із оточуючих, надати допомогу чи пораду. Понад те, Водолій і сам буде налаштований альтруїстично, буде здатен навіть сам її запропонувати. День наділяє Водолія бажанням піклуватися й оберігати, роблячи його відмінним слухачем і психоаналітиком. Єдине «але»: в коханні турбота Водолія може проявлятися надто вже активно. Намагайтеся, щоб вона не перетворилася на нав’язливість.

Риби

Риби будуть не проти покомандувати оточуючими! Втім, найчастіше оточуючі будуть тільки «за». День наділяє Риб упевненістю в собі та харизмою, дозволяючи проявляти лідерські якості й навіть трохи маніпулювати людьми. Завдяки цьому, 27 серпня Рибам буде неважко просунути свою ідею, організувати будь-який процес, переконати в своїй правоті. Це хороший день, аби підкорити чиєсь серце або просунутися в кар’єрі.