Близнюкам, щоб втілить в життя задумане, не доведеться прикладати якісь особливі зусилля / znaj.ua

Астрологи склали докладний гороскоп на тиждень.

Про це пишуть "Факти".

ОВЕН

Навряд чи варто звалювати на свої плечі весь тягар турбот, краще звернутися за допомогою до колег. Успіх у фінансових питаннях буде прямо залежати від уміння домовитися, пустивши в хід всю свою дипломатію і красномовство.

Відео дня

ТЕЛЕЦЬ

Хороший період настає для того, щоб починати нову справу — удача супроводжує вас буквально у всіх галузях діяльності. Не виключено, що найближчим часом відбудеться подія, завдяки якому зможете по-новому поглянути на себе.

Читайте такожГороскоп на 27 серпня: астрологи розповіли, кому день обіцяє удачу та приємні сюрпризи

БЛИЗНЮКИ

Щоб втілить в життя задумане, не доведеться прикладати якісь особливі зусилля. Немов хтось добрий і невидимий направляє і допомагає вам у всьому — це неймовірне відкриття для вас, так що не пропустіть свій шанс.

РАК

Повітряні замки хороші тільки в нашій уяві, тому не витрачайте час на їх спорудження. Краще подбати про реальне, земне, тим більше, що на професійному терені вас дійсно чекає успіх.

ЛЕВ

Оцінюйте свої сили і можливості, виходячи з того, що маєте. Не намагайтеся освоювати захмарні дали — вони вам зараз ні до чого. Своєчасна допомога друзів дозволить впоратися з виниклою проблемою.

ДІВА

Песимістичні настрої, які відвідують вас останнім часом, повинні повністю зникнути, адже для цього є всі підстави. Сміливо проявляйте ініціативу — є надія, що вона не буде караною.

ТЕРЕЗИ

Свіжий погляд на події допоможе вам правильно зорієнтуватися і домогтися найкращих результатів у роботі. Намагайтеся більше відпочивати, оскільки восени організм відчуває деяку втому. Використовуйте будь-яку можливість для відновлення енергетичного балансу.

СКОРПІОН

Залиште час для того, що приносить справжнє задоволення — не перевантажуйте себе важкою фізичною працею. Непогано б також впорядкувати свої думки, зосередившись на тому, що для вас найбільш важливо.

СТРІЛЕЦЬ

Цілком можете спробувати себе на новому терені. Пам'ятайте про те, що будь-яку справу потрібно доводити до кінця, нічого не відкладаючи до нових віників. Уникайте конфліктних ситуацій, вчіться володіти собою.

КОЗЕРІГ

Метушня і поспіх — не найкращі помічники для вас. А також не варто плисти проти течії — витратите всі сили, а до омріяного берега навряд чи приб'єтесь. У фінансових справах враховуйте кожну дрібницю, нічого не пускаючи на самоплив.

ВОДОЛІЙ

Обережність у справах і вчинках допоможе уникнути прикрих помилок та непорозумінь, що вельми важливо для вас в даний час. Навіть якщо навколо будуть кипіти суперечки і пристрасті, намагайтеся залишатися спокійним і незворушним.

РИБИ

Можливості, які відкриваються перед вами, потрібно вміло використовувати, інакше від них не буде ніякого пуття. Найбільше уваги приділяйте близьким, особливо дітям. Пам'ятайте, що у вашому раді і допомоги потребують зараз багато.