З'явився гороскоп на тиждень / slovofraza.com

Яким знакам Зодіаку доведеться пройти через серйозні випробування у стосунках з коханими в гороскопі з 27 серпня по 2 вересня від Павла Глоби.

Про це повідомляє "РБК Україна".

Любовний гороскоп на кінець літа і початок осені підкаже, кому з представників зодіакальних сузір'їв загрожують досить серйозні випробування у відносинах з партнерами. Відомий астролог Павло Глоба в своєму прогнозі називає три знаки Зодіаку, яким буде складно зберегти гармонію в період з 27 серпня по 2 вересня.

Відео дня

Читайте такожБлизнюкам випаде щасливий шанс, а на Раків чекає успіх на роботі: гороскоп на тиждень

Астролог вважає, що для деяких знаків Зодіаку в цей час існує ризик або пережити зраду, або ж самим закрутити роман на стороні.

Телець

Любовний союз представника цього знака може пройти випробування зрадою. Експерт радить придивитися до свого партнера, щоб зрозуміти, які проблеми є у ваших стосунках. Спробуйте відверто і спокійно поговорити зі своєю другою половинкою, як можна їх вирішити.

Рак

Раки також можуть зіткнутися зі зрадою. Але ініціатором зради стануть вони самі. Астролог каже, що у них з'явиться спокуса закрутити службовий роман. У будь-якій ситуації гарненько подумайте, чи треба вам це. Зірки радять не тримати образи на рідну людину, тоді любовні відносини подарують вам радість і щастя.

Близнюки

Астролог каже, що каменем спотикання у відносинах Близнюків з їх половинками можуть стати питання правильності виховання дітей. А якщо у вас ще немає дітей, то може гостро постати питання про спадкоємців. Перш ніж прийняти важливе рішення, добре все обміркуйте і не рубайте з плеча.