З'явився любовний гороскоп на вересень 2019 для всіх знаків Зодіаку / фото pixabay.com

Зіркова ситуація буде буквально провокувати цікавість, і якщо дати цьому почуттю волю, сварок і взаємних претензій не уникнути.

Що чекає на кожен знак Зодіаку у коханні у вересні, астрологи розповіли SlovoFraza.

Овен

Поки Марс залишається в знаку Діва, Овнам варто вкладати енергію в ті справи, які призведуть до бажаної мети. Буде простіше домогтися успіху в коханні: везіння на боці Овнів, а їхня чарівність — на піку. Місяць чудово підходить для спільних подорожей, побачень і душевного спілкування. Правда, є одна пікантна деталь: можна піти в кохання з головою і забути про все на світі — про справи, кар'єру, обов'язки. Тому астрологи рекомендують Овнам подбати насамперед про себе. Навіть якщо зазвичай поряд з близькою людиною вони — зразок спокою і доброти, варто трохи змінити свої звички. Деколи в коханні потрібно побути егоїстом, щоб щоденні жертви партнер не сприймав як належне.

Відео дня

Тілець

Жарти в сторону: на перший план виходить Нептун. Планета ілюзій напустить туману в думки Тільців. Може з'явитися неконтрольоване бажання трохи зіпсувати нерви партнеру. Але робити цього не варто: навіть ідеально вивірені схеми помсти можуть обернутися проти. Щоб не зробити кроки, про які доведеться пошкодувати, Тільцям важливо тримати себе в руках, а краще — пробачити близьку людину. Бажання провчити у вересні не призведе ні до чого хорошого. Астрологи радять взагалі змістити фокус уваги на інші сфери. Починаючи з цього місяця і далі, шлях до успіху буде вільним від перешкод.

Близнюки

Меркурій в амбітній Діві обіцяє успіх у фінансових справах, але поки Близнюки будуть заробляти гроші або отримувати новий досвід, де почне сумувати, як мінімум, одне самотнє серце. За прогнозом астрологів, в цьому місяці шанси Близнюків влаштувати особисте життя множаться на двадцять. Оскільки при підтримці Меркурія інтуїція буде на висоті, астрологи пропонують з 14 по 30 вересня придивитися до світу і прислухатися до себе. Уважні Близнюки обов'язково помітять знаки і підказки, які приведуть до щастя.

Рак

Прекрасний місяць для закоханих і цілеспрямованих Раків: у стосунках на них чекають найсприятливіші обставини з можливих. Планета кохання та гармонії Венера пробуде у Терезах з 14 по 30 вересня, тому астрологи радять: використовуйте свої шанси, яких буде чимало. Місяць також сприятливий для турботи про свою сім'ю, вибудовування нормальних стосунків, які могли зіпсуватися за час перебування Венери в інших знаках.

Лев

У вересні зірки здатні повідомляти Левам суперечливі думки, бажання і почуття. За ці тижні їхнє серце буде то ломитися від кохання, то худнути до межі. Точно така ж історія і з настроєм. Леви й самі не будуть розуміти, що з ними відбувається, а вже їхнім другим половинкам залишається тільки поспівчувати. У всьому винен ретроградний Нептун, багатий на комбінації. Планета пророкує закоханість — пристрасну і дуже красиву, як у кіно. Причому закохатися Леви можуть в абсолютно несподівану людину. Наприклад, у партнера, з яким вже живуть 10 років, або у друга дитинства.

Читайте такожАстролог назвав невдах вересня серед знаків Зодіаку

Діва

Нове життя починається для старанних Дів. Всі планети у вересні зберуться у цьому сузір'ї, щоб відкрити нові перспективи. Нарешті Діви зможуть сповна реалізувати свої плани з наведення ладу скрізь і всюди. У своєму домі, в грошах, в робочому графіку, в своїй голові і, звичайно ж, у власних стосунках. Від усіх цих занять вони буквально розквітнуть і зрадіють: чорна смуга закінчилася, і можна зануритися в улюблені й приємні справи. Однак варто приготуватися і до несподіванок: в один із днів на порозі Дів може опинитися колишній або колишня. Щоб цього не сталося, астрологи пропонують розрубати енергетичну прив'язку, залишивши минуле в минулому.

Терези

Тема кохання непомітно увійде в життя Терезів. Незважаючи на те, що з 14 по 30 вересня Венера в Терезах буде рясніти позитивними сполуками, в житті представників цього знаку збережуться колишні тенденції: сімейні справи й надалі будуть займати важливе місце в житті. А Терезам, які мріють знайти другу половинку, світить довгоочікуване везіння: є всі можливості для того, щоб зав'язати нове знайомство. Обережніше лише з листуванням: ненав'язливий флірт може швидко перерости у вогонь кохання. У другу і третю декади місяця іскри будуть летіти від усього, що Терези пишуть, тому їм варто подумати, як скористатися цим на благо.

Скорпіон

У вересні у стосунках Скорпіонів все може змінитися в кращу сторону. Можливо, їм освідчаться у коханні або найскладніші проблеми з партнером розчиняться самі собою. Під впливом ретро-Нептуна в Рибах може розкритися таємниця або якісь нові обставини, які викликають суперечливі емоції. Астрологи підказують: не варто засмучуватися з цього приводу, навпаки, радійте змінам, про які потім можна буде згадати з посмішкою.

Стрілець

Юпітер, який повернувся до руху, підказує: місяць Стрільці проведуть на підйомі сил, енергії та натхнення. Вони розвинуть таку активність, що від них можна буде підзарядити маленьку електростанцію. Тому найголовніше правило на вересень — обов'язково давати вихід енергії, інакше з позитивною вона почне трансформуватися в негативну. Астрологи радять більше гуляти, ходити пішки, танцювати, займатися спортом, і все це бажано робити разом з партнером. Спільне дозвілля здатне зближувати двох закоханих або подарувати самотнім Стрільцям гідного партнера.

Козеріг

Ретроградні планети-заступники потроху починають ослаблювати свій вплив, а до кінця місяця Сатурн взагалі покине ретро-фазу. Козероги обов'язково відчують легкість. Залишається тільки придумати, як реалізувати свої плани й бажання виконати, які напевно давно дозріли. З 18 по 30 вересня астрологи радять втілювати свої мрії в життя. Везіння не зможе обійти ні закоханих, ні самотніх Козерогів. Але для початку зірки закликають їх до того, щоб розібратися у своїх любовних стосунках і зрозуміти, куди вони ведуть.

Водолій

Водолії проведуть вересень на хвилі ентузіазму, що обіцяє урізноманітнити особисте життя. Сатурн покине ретро-фазу, Венера увійде до Терезів, а Юпітер обдарує удачею. Наступний місяць принесе чимало приємних хвилин, однак перша декада вересня буде пов'язана з труднощами. З 1 по 14 вересня не варто довіряти незнайомцям. Крім того, ті Водолії, які відчують, що разом зі своєю коханою людиною вони опинилися на роздоріжжі, повинні включити розсудливість. Астрологи радять чесно про все поговорити, знайти спільне рішення і зрозуміти, куди рухатися далі. Гранична відвертість з партнером допоможе знайти вихід зі сформованої ситуації.

Риби

Цей місяць пройде для Риб в райдужних тонах: Венера в Терезах принесе підвищений настрій і багато енергії. Головне — не поспішати нікому довіряти: зараз краще поплавати на глибині й розібратися зі своїми бажаннями. Щойно будуть розставлені пріоритети, можна зайнятися сферою кохання. Не має значення, скільки днів, місяців або років стосункам: з 14 по 30 вересня Риби мають всі шанси повернутися до перших побачень і пережити щасливі, яскраві моменти закоханості. Для цього потрібно просто пробудити почуття, повернувши у стосунки пристрасть і хімію.