З'явився фінансовий гороскоп на жовтень / фото УНІАН

Фінансовий гороскоп 2019 підкаже, кому з представників зодіакальних сузір'їв казково пощастить у жовтні.

Відомий астролог Павло Глоба склав сприятливий астропрогноз на середину осені для представників трьох знаків Зодіаку, передає Styler.

Водолій

У жовтні 2019 її величність Фортуна повернеться до Водоліїв обличчям і дозволить скинути всі проблеми, від яких довгий час страждали представники цього знака. Борги, кредити, іпотеки - до середини осені можуть канути в минуле, потрібно лише побажати.

Відео дня

Астролог прогнозує, що у Водоліїв все відбудеться ніби за помахом чарівної палички. Вони одразу можуть усвідомити, що можливість збільшити свій щомісячний прибуток прямо у них перед носом. Експерт радить не упускати шанс і сміливо брати бика за роги.

Читайте такожЛюбовний гороскоп: астрологи розповіли, на які знаки Зодіаку чекають зміни у вересні

Риби

Властива Рибам прагматичність дуже стати в пригоді їм цієї осені. Їм вистачить здорового глузду, щоб не вплутуватися у завідомо неприбуткові проекти, укладати невигідні угоди або ж зав'язувати стосунки з людьми, які можуть тягнути їх вниз.

Рибам світять нові джерела заробітку та робота, яка буде приносити не тільки стабільний прибуток, але й стане постійним джерелом натхнення.

Лев

У представників цього знаку несподівано можуть спливти старі борги, але вони знайдуть спосіб з ними впоратися. Леви зможуть здобути фінансову незалежність, крім того, цілком можливо, що саме в жовтні їм на голову звалиться великий спадок. Саме вони можуть увійти в число щасливчиків, які перемагають у лотереях, витягнуть той єдиний квиток і назавжди забудуть вираз "немає грошей".

Для Левів жовтень - час кардинальних змін і незліченних багатств, які астролог наполегливо рекомендує не упустити з виду.

Раніше астрологи виділили кілька знаків Зодіаку, життя яких зміниться восени.