Гороскоп на 22 вересня 2019 року / фото sakha.ru

Завтра астрологи закликають до максимального консерватизму – оточуючі не оцінять нових проектів та ініціатив.

Справи краще вести в режимі "повільно, але вірно", спокійно розбираючись зі старими завалами, повідомляє "1001 гороскоп".

Овен

Овну слід прислухатися до порад оточуючих, навіть якщо він вважає, що абсолютно їх не потребує. Зірки обіцяють, що чужі слова в цей день здатні уберегти його від помилок або ж, навпаки, наштовхнуть на цінну ідею, яка з часом принесе гарні плоди. Тож навіть якщо почута завтра порада чи думка йдуть від людини, в чиїй мудрості Овен не впевнений, йому варто взяти їх на замітку.

Відео дня

Телець

Тельцю астрологи радять тримати свої ідеї (особливо новаторські) при собі. Вони навряд чи знайдуть розуміння в оточуючих, а от нашкодити можуть. Найцікавіше, що шкода може виявитися несподіваною. Наприклад, хтось візьме ідею Тельця, спотворить її, а Тілець врешті-решт буде відповідальним за результат. Іншими словами, щоб уникнути непорозумінь, Тельцю завтра треба утриматися від спокуси помудрувати.

Читайте такожАстрологи назвали фатальних жінок за знаком Зодіаку

Близнюки

Близнюкам краще завтра не винаходити велосипед: врешті-решт, його вже давно винайшли. Якщо виникла якась проблема, перш ніж запропонувати свій варіант, Близнюкам варто подивитися на те, як це питання до них вирішували інші. Скориставшись чужими ідеями, Близнюки завтра заощадять масу часу і сил.

Рак

Раку слід задуматися над зміцненням свого авторитету. Чарівність Раку відкриє для нього шляхи до сердець людей, однак цю симпатію необхідно підкріпити ділом. Тож протягом дня Раку доведеться попрацювати над своїм іміджем: взяти ініціативу в свої руки, озвучити цікаву ідею чи продемонструвати оточуючим який-небудь інший свій талант.

Лев

Завтра навіть найпростіші рутинні справи у Лева можуть просуватися абияк, зі скрипом. І справа не тільки в тому, що Леву буде нестерпно важко на них зосередитися. Просто, буквально на порожньому місці, у Лева можуть виникати збої, а його зусилля виправити ситуацію навряд чи дадуть результат. Тому завтра Левам краще розслабитися і плисти за течією

Діва

Діву завтра може буквально розпирати від бажання поділитися з ближніми якимись новаторськими ідеями та планами. Проте астрологи попереджають, що робити це треба поступово і обережно. Громадську думку спочатку треба підготувати, а вже потім крок за кроком ділитися інформацією. Інакше є велика ймовірність того, що завтра слова Діви будуть неправильно сприйняті, а її ідеї не знайдуть розуміння і підтримки навіть у рідних і друзів.

Читайте такожАстрологи назвали найактивніші та енергійні знаки Зодіаку

Терези

Завтра Терезам слід цілий день тримати під рукою робочий блокнот, старанно заносячи в нього всі поточні справи і плани. Астрологи запевняють, що така діяльність піде їм на користь, ба більше – вони самі будуть несвідомо прагнути до неї. Завдяки бажанню все впорядкувати і розкласти по поличках, завтра у Терезах прокинеться справжній бюрократ. Це допоможе їм привести в ідеальний порядок свої плани, свої думки і навіть свої почуття.

Скорпіон

Завтра Скорпіон, цілком можливо, захоче в чомусь ризикнути, але зірки робити це категорично не радять: його уявлення про події не враховує якихось важливих факторів. Можливо, Скорпіон не володіє всією інформацією або погано прорахував варіанти. А можливо, хтось з оточуючих навмисно дезінформує його. Тож головним правилом Скорпіона в справах завтра має стати обережність, а не ризик. Зважившись на необачний крок, він втратить багато.

Стрілець

22 вересня – в той самий день, коли ініціатива Стрільця може стати покараною. Або призвести до наслідків, яких Стрілець зовсім не очікував. Краще уподібнитися хамелеону і злитися з навколишнім середовищем, ніж з найкращих спонукань весь день намагатися пропонувати свої ідеї, лізти зі шкіри геть – і опинитися в чомусь винуватим.

Козеріг

Козерогові доведеться уподібнитися герою фільму «Завжди кажи «так». Ситуація вимагатиме від нього постійно висловлювати свою лояльність, посміхатися і погоджуватися. Втім, як і у фільмі, завтра згода Козерога буде воістину магічно впливати на оточуючих. Нехай не завжди посмішка Козерога буде щирою, а слова – від душі, однак вигода, яку Козеріг в результаті отримає, виявиться справжнісінькою.

Читайте такожАстролог назвавши три найбагатші знаки Зодіаку

Водолій

Всі справи, пов'язані з встановленням і дотриманням порядку, завтра будуть даватися Йому легше звичайного. Його може несвідомо тягнути до того, щоб розсортувати папери по поличках або заповнити квитанції. Зірки радять Водолію завтра переробити все, на що йому постійно не вистачає часу і сил: відповісти на листи, зробити прибирання, навести порядок в шухлядах столу. Розправившись з завалами, Водолій просунеться далеко вперед.

Риби

Завтра оточуючі будуть налаштовані до Риб прихильно і будуть готові обговорити найсміливіші їх пропозиції. Тому якщо у Риб є готові ідеї, які вони не наважувалися озвучити, їм варто нарешті вимовити їх уголос. Не факт, що всі їх пропозиції будуть прийняті на «ура», але завтра, принаймні, є шанс, що їх візьмуть на замітку.

Як повідомляв УНІАН, астрологи розповіли, яким у знаків зодіаку буде гороскоп на жовтень.