Фінансовий успіх чекає на три знаки Зодіаку / фото УНІАН

Гороскоп на жовтень 2019 підкаже, яким знакам Зодіаку посміхнеться удача у фінансовій сфері. Прихильність планет принесе представникам цих сузір'їв казкове везіння, але і попрацювати цим везунчикам для закріплення успіху також доведеться.

Відомий астролог Павло Глоба назвав три знаки Зодіаку, які зможуть зірвати куш в середині осені 2019 року, передає Styler.

Близнюки

Представники цього знаку зможуть нарешті впоратися з труднощами, які переслідували їх останні кілька місяців. Астролог впевнений, що для Близнюків невдачі й негаразди позаду, і в жовтні їхні справи стрімко підуть в гору.

Відео дня

Імпульсивність Близнюків перетвориться на креативність, яка дозволить їм заробити там, де не зміг би отримати прибуток жоден представник іншого знаку. Павло Глоба радить Близнюкам прожити цей період серцем, а не розумом, і тоді у них все вийде.

Читайте такожАстролог назвав три знаки Зодіаку, яким не пощастить цього тижня

Терези

А ось Терезам астролог навпаки рекомендує включити здоровий глузд і логіку. Всі їхні дії, спрямовані на здобуття довгоочікуваного багатства, повинні бути ретельно продумані й виважені. Тільки в цьому випадку їм вдасться непогано заробити.

До кінця жовтня особливу увагу варто приділити довгостроковому плануванню, розставлянню пріоритетів та складанню чіткого плану дій. Саме послідовне виконання пунктів цього плану стане Терезам в пригоді. Якщо вони будуть дотримуватися рекомендацій, то і самі не помітять, як їхній бюджет поповниться на значну суму.

Водолій

На Водолія також чекає успіх в грошах до кінця жовтня. Астролог впевнений, що представникам цього знаку варто передусім бути собою, щоб отримати довгоочікуваний прибуток. Це означає, що Водоліям потрібно робити те, що у них добре виходить.

Як варіант розвитку подій може бути перетворення хобі на додаткове джерело доходу. У цьому випадку робота буде приносити не тільки гроші, але й емоційне задоволення. Саме робота в задоволення - запорука успіху Водоліїв в жовтні, а робота в команді може в рази збільшити шанси на успіх.

Раніше астрологи розповіли, на які знаки Зодіаку з 23 по 29 вересня чекає приголомшливий успіх у фінансовій сфері, на роботі та в коханні.