/ sb.byУ неділю зберігайте спокій і займіться улюбленою справою / sb.by

Астролог Павло Глоба дав детальний гороскоп на завтра, 6 жовтня, для всіх Знаків Зодіаку.

6 жовтня – невдалий час для серйозної діяльності або активного відпочинку. Краще займіться тим, що вам подобається, пише SlovoFraza.

Овен

Овни будуть ще більш привабливі, ніж зазвичай. Цікаво, що зараз ця риса не просто розкриється, а й допоможе досягти нових висот у кар'єрі. Вам буде легко взаємодіяти з людьми. Не бійтеся ризикувати.

Відео дня

Телець

Вам може здатися, що успіх покинув вас. Але це зовсім не так. Для досягнення цілей вам потрібно працювати наполегливіше, покладатися на себе, не відкидати допомогу близьких. Використовуйте всі методи, щоб отримати бажане.

Близнюки

Ви будете на висоті своїх комунікативних здібностей. Людей буде тягнути до вас, немов величезним магнітом, це можна використати як для розв'язання робочих питань, так і для приємного спілкування.

Читайте такожАстролог назвав щасливчиків жовтня 2019 серед знаків Зодіаку

Рак

Хороший день для розв'язання фінансових проблем. Ваші витрати зараз варто добре продумати. Краще запишіть їх на папері. А от доходи потрібно не просто підрахувати, а постаратися розпланувати так, щоб вийшло відкласти щось на майбутнє.

Лев

Гарний час для проведення ділових переговорів. Всі питання, що стосуються роботи та бізнесу, не варто відкладати у ящик. А ось з домашніми справами можна трохи почекати. Якщо запланували прибирання, краще перенесіть його.

Діва

Колеги та начальство зараз можуть почати активно вас критикувати. Будьте готові дати відсіч, але як аргументи обов'язково використовуйте реальні приклади й факти. Самим лиш порожнім словам і обіцянкам зараз ніхто не повірить.

Терези

Терезам, які звикли розв'язувати свої проблеми самостійно, буде в цей день значно простіше. Багато завдання впадуть на ваші плечі, але за належних зусиль ви зможете подолати всі труднощі. Не забувайте про відпочинок.

Скорпіон

Ви впевнені в собі та дієте ефективно і стрімко. Це викликає повагу з боку оточення. Досить імовірно, що ваші старання помітять на роботі. Але не варто спеціально хвалитися і красуватися перед керівництвом.

Стрілець

Для представників цього знаку зараз дуже важливо проявляти гнучкість і активність. Вас легко можуть поставити у глухий кут, але за належних зусиль ви зможете обійти будь-які перешкоди. 

Козеріг

Вам однозначно варто трохи ризикнути заради досягнення нової мети. Подумайте, що ви можете втратити в разі поразки. Якщо не боїтеся, робіть, що задумали. Не слухайте тих, хто не вірить у свої сили. Але прислухайтеся до близьких.

Водолій

Водолії зможуть домогтися дивовижних вершин. Все, що вам потрібно, – не залишатися на місці та рухатися вперед. Наберіться сил і зробіть широкий крок назустріч своєму майбутньому. Щоправда, можливі раптові зміни планів, пам'ятайте про них.

Риби

На Риб чекають несподівані неприємні звістки. Дуже ймовірні втрати на роботі, можливо, вам випишуть штраф або знизять зарплату. Намагайтеся діяти обережно і зайвий раз не йти на конфлікт з керівництвом.