Листопад обіцяє зміни багатьом знакам Зодіаку / 10deals.in

З'явився гороскоп на листопад 2019 для всіх знаків Зодіаку від астролога Юлії Берегової.

За її прогнозом, жага змін заволодіє нами не на жарт, передає Liza.

Овен

Початок першої декади принесе Овнам наснагу й перспективи, а відкладені проекти і завдання нарешті отримають новий імпульс. Ви вступаєте в смугу везіння й перемог. Не бійтеся ризикувати, рішучі кроки приведуть вас до виграшу.

Відео дня

Тілець

Є унікальна можливість зменшити темпи й розслабитися. Зірки радять не витрачати сили, відпустити проблеми й подбати про відпочинок. Добре б почати заняття йогою. Сказати тверде "ні" шкідливим звичкам у вас вийде саме в листопаді. Третя декада місяця сприятиме спілкуванню і знайомствам. Вдалою ідеєю стануть вечірки та свята. Ви зможете познайомитися з впливовими людьми. Між тим зірки рекомендують утриматися від будь-яких ризикових кроків у сфері фінансів — авантюрні дії можуть призвести до боргів.

Близнюки

У цьому місяці доведеться злегка остудити свій новаторський запал і виступити в нехарактерній для вас ролі — охоронця старих істин. Зміцнюйте досягнуті позиції та не форсуйте події. Активно користуйтеся численними зв'язками.

Рак

На Вас чекає низка приємних подій, від вдалих покупок до зустрічей з друзями. Але якщо почуття безмежної відповідальності все-таки змусить вас проводити осінні вечори в офісі, будьте готові тримати удар. Зумієте впоратися з роздратуванням шефа — чекайте бонусів.

Лев

"Сам себе не похвалиш, ніхто не похвалить" — ваш девіз на найближчий час. Ви любите компліменти, спалахуєте від них і звертаєте гори всім на радість. Але друзі й близькі тимчасово забули про це. Що ж, треба нагадати, щоб не постраждала самооцінка. Заперечити ніхто не посміє. Головне, впорайтеся з роздратуванням і негативними думками та не зривайте гнів на домочадців.

Читайте такожНа чотири знаки Зодіаку чекає казкове везіння у листопаді - прогноз астролога

Діва

Стратегічний аналіз — стихія скрупульозних Дів. Ось і займіться улюбленою справою. Зірки поставлять перед вибором: збереження сімейних стосунків або вільне плавання в океані пристрасті. Не допускайте ні краплі легковажності у ретельному плануванні свого майбутнього. Кінець місяця вимагатиме від вас специфічного ставлення до свого здоров'я.

Терези

Дозвольте непростим ситуаціям розгортатися без вашої участі. Доля розставить все по місцях й продемонструє свою мудрість. Ваша доля — спостерігати за дійством й мотати на вус. Не бійтеся щось упустити, будь-які ваші ідеї будуть буквально матеріалізуватися. Кінець осені присвятіть господарським клопотам, а їх накопичилося чимало.

Скорпіон

Ви усвідомлюєте свою здатність досягти бажаного будь-якою ціною: від прямого тиску до вмілого маніпулювання. І наявність ворогів вас анітрохи не бентежить, тому що немає супротивника сильнішого і хитрішого, ніж ви самі. Екстремальні ситуації не вибивають вас із колії, а навпаки, дають заряд бадьорості. Але остерігайтеся ставати в опозицію до світу — це загрожує сумом і подальшим самоїдством. Листопад обіцяє бути непростим, але дуже продуктивним.

Стрілець

Листопад принесе істотні зміни. Особливо це стосується матеріальної сфери, а також роботи й бізнесу. З'явиться необхідність позбутися негативних думок, необгрунтованих страхів і скептичних поглядів. Ідей у вас буде достатньо. Але не кидайтеся одразу ж втілювати всі цілі в життя, спочатку переконайтеся, що точно не боїтеся своїх бажань. У коханні панує повне взаєморозуміння.

Козеріг

Нарешті ви дочекалися зіркового. Все буде складатися легко і вдало. Навіть складні завдання так захоплять вас, що ви й не помітите, як вирішите їх жартома. В роботі впроваджуйте незвичайний підхід. Але постарайтеся не брати на себе зайву відповідальність, це загрожує емоційним вигорянням.

Водолій

Сміливо і напевно позбавляйтеся від баласту в житті. Якщо чистка пройде успішно, в кінці листопада відкриєте нову важливу сторінку. Правда, не вносьте радикальних змін в роботу колективу. Можливі конфлікти.

Риби

Готуйтеся отримувати ділові пропозиції від закордонних колег, почати або продовжити вивчати мови, відправитися в далекі куточки світу. Ні секунди не роздумуйте! Товариськість і мобільність виштовхнуть вас із замкнутого кола у світле майбутнє. Можлива поїздка в інше місто або навіть країну: саме там відбудеться незабутній, але швидкоплинний роман, ви будете щасливі, і це головне!