Астролог впевнений, що в році Білого Пацюка перед Козерогами відкриються фінансові потоки / sakha.ru

Гороскоп 2020 підкаже, кому із знаків Зодіаку посміхнеться удача в році Білого, або Металевого Щура.

Відомий астролог Павло Глоба впевнений, що три представники зодіакального кола зможуть виконати в 2020-му році найзаповітніші і навіть потаємні бажання, передає "РБК Україна".

Близнюки

Читайте такожГороскоп на 17 грудня: що чекає сьогодні на кожен знак Зодіаку

Відео дня

Астролог вважає, що у представників цього знака у наступному році все буде виходити граючи. Фахівець рекомендує Близнюкам бути сміливішими і впевненішими у своїх бажаннях, оскільки дуже висока ймовірність їх здійснення. Але важливо пам'ятати, що у 2020-му році погані думки теж можуть матеріалізуватися, тому негатив краще відкидати.

Стрільці

За прогнозом Павла Глоби, в 2020-му Стрільці будуть справжніми пестунами долі. Положення планет принесе їм удачу та успіх у будь-яких починаннях. І навіть найзаповітніші мрії, про які вони й думати боялися ще в 2019-му, можуть матеріалізуватися. Астролог рекомендує під бій курантів загадати найпотаємніше бажання.

Козеріг

Для представників цього знаку дуже висока ймовірність здійснення бажань, пов'язаних з матеріальними благами. Астролог впевнений, що в році Білого Пацюка перед Козерогами відкриються фінансові потоки. Люди, народжені під цим знаком Зодіаку, зможуть отримати солідну винагороду за свої труди.