Яким знакам Зодіаку повезе до 2020 року / фото iStock

Згідно з гороскопом, складеним астрологом Павлом Глобою, стріла удачі прилетить до Близнюків, Раків і Водоліїв. Цим знакам Зодіаку вдасться кардинально змінити своє життя й почати у 2020 році все по-новому.

При цьому господар прийдешнього року Білий Щур буде у всьому їм сприяти, передає Діалог.UA.

Близнюки

Близнюкам у 2020 році доля піднесе другий шанс в особистому житті. Це може бути відновлення стосунків з колишнім коханим або зустріч з новою людиною, з якою у перспективі можливе кохання, довгострокові й міцні стосунки.

Відео дня

Близнюки, які пішли від другої половинки, але мріють повернутися, можуть сміливо працювати над цією ідеєю. Доля їм у цьому допоможе.

На самотніх Близнюків чекають цікаві й романтичні зустрічі, і за прогнозом астролога, багато з них закінчаться довготривалими та серйозними стосунками.

Читайте такожДвом знакам Зодіаку казково пощастить цього тижня - астролог

Рак

Другий шанс для Раків полягає в тому, що нарешті здійсниться їхня мрія про зміну старої роботи на нову й більш оплачувану.

Глоба радить – не бійтеся при цьому залишитися ні з чим. Зірки вас підтримають і допоможуть прийняти правильне рішення.

Ракам надійде багато хороших пропозицій, але купуватися лише на солідну зарплату не варто. Подумайте добре і зважте всі "за" і "проти", не сумнівайтеся в правильності обраного шляху.

Водолій

У 2020 році другий шанс Водоліїв буде виражатися у поліпшенні стану здоров'я, тим більше, що для цього з'явиться маса варіантів. Водолії з "підірваним здоров'ям" отримають шанс вилікуватися. Але при цьому не можна відмовлятися від походів до лікарів і професійного лікування – довірте себе знавцям.

Глоба радить Водоліям почати здоровий спосіб життя і відмовитися від шкідливих звичок.