Гороскоп на 23 грудня 2019 для всіх знаків Зодіаку / фото: giacintprint.com

Гороскоп на понеділок, 23 грудня, має гострі кромки, об які легко можна поранитися. Зірки вимагатимуть від вас більшої чіткості й конкретності. Будь-які неясності та невизначеності викликатимуть роздратування – і ваше, і оточуючих. День загострить реакцію на події, які відбуваються, що може обернутися великою кількістю суперечок і конфліктів. Будь-який, навіть мало-мальський тиск, може викликати різку протидію. Зате саме сьогодні вам буде легше зізнатися в своїх затаєних почуттях, у тому числі і в коханні, або сказати людині в очі те, що ви про неї думаєте.

Однак, проявляючи характер, намагайтеся тримати себе в рамках, інакше зайва прямота може обернутися тріщиною у стосунках з близькими, пише 1001goroskop.

Овен

Овен буде налаштований на боротьбу! Не важливо, з ким боротися і за що – Овен готовий у будь-якій ситуації йти на принцип. До своїх ворогів, і вигаданих і реальних, він буде нещадний. Погано тільки, що в колі друзів і сім'ї його загострену принциповість не можна відключити, натиснувши на кнопку «Вимкнути».

Відео дня

Телець

Телець буде справжнім максималістом! Йому захочеться визначеності в усьому. Він буде легше, ніж зазвичай, приймати рішення, проте вони будуть надто категоричними й однобокими. Щоб не наламати дров, Тельцю слід м'якше ставитися до людей. І головне – не ділити все навколо на «чорне» і «біле», пам'ятаючи про те, що існують й інші кольори.

Читайте також"На них чекає безмежне везіння": астролог назвав щасливців кінця грудня

Близнюки

Близнюкам необхідно стримуватися, щоб не виплеснути в обличчя оточуючим усе, що вони вважають за потрібне. А стриматися буде нелегко: обставини можуть їх провокувати! Так що краще для них сьогодні триматися золотої середини, присмачуючи бочку критики хоча б ложкою втішною похвали.

Рак

Раку, можливо, знадобляться примирники – настільки різким і категоричним він сьогодні здатен стати. Зірки гороскопу попереджають, що своїми самовпевненими, зухвалими висловлюваннями Рак може сильно нашкодити собі, так що для нього ж самого краще в спірних питаннях тримати рот на замку.

Лев

Лев здатен приміряти на себе образ справжнього домашнього тирана! Лев буде точно знати, що та як кожному треба робити, і готовий ревно за цим стежити. Найгірше, якщо в стосунках з близькими у нього накопичилися проблеми. Сьогодні Лев може спробувати їх вирішити, діючи тиском і наскоком там, де потрібно було проявити дипломатичний підхід.

Діва

Діва ризикує стати об'єктом критики! Це може бути і ласкаве кепкування коханої людини, і конструктивна критика колеги, і буркітливе невдоволення начальства. Не варто засмучуватися і тим паче втрачати віру в себе! Краще, перш ніж що-небудь зробити, як слід усе зважити. А перед тим як сказати – подумати: чи не краще залишити свою думку при собі?

Терези

Сьогодні ситуація зажадає від Терезів вирішувати свої фінансові питання. Пошуки нової роботи, додаткове джерело доходу, розмова з начальством про зарплату і т.д. – на будь-який подібний подвиг у Терезів вистачить рішучості і можливості довести все до кінця. Тяга до фінансової незалежності допоможе Терезам розтрощити будь-яку перешкоду, що стоїть на їхньому шляху.

Скорпіон

Скорпіон не буде схильний погоджуватися з чужою думкою, зате здатен кого завгодно змусити погодитися зі своєю! Сьогодні на перше місце він буде ставити свої інтереси і своє могутнє «Я». Не дивно, якщо така позиція буде раз у раз зіштовхувати Скорпіона лобами з іншими людьми. Скорпіон же буде налаштований філософськи: якщо оточуючі з ним не згодні, це їхні проблеми.

Читайте також"Успіх і багатство прийдуть легко": астролог склала прогноз на 2020 рік

Стрілець

Стрілець буде схильний дратуватися через будь-яку дрібницю. Втім, непорозумінь навколо нього дійсно може бути чимало. Зірки гороскопу радять Стрільцю розслабитися і проявити гнучкість: якщо змінити ситуацію сьогодні йому не під силу, значить, з нею слід змиритися й постаратися до неї пристосуватися.

Козеріг

Сьогодні, щоб день пройшов без ексцесів, Козерогу просто необхідно проявляти гнучкість! Його загострене почуття справедливості здатне знайти кривдників усюди, навіть там, де їх немає. Замість того щоб жаліти себе і відбиватися від уявних нападок оточуючих, Козерогу слід запастися терпінням. Будьте понад прикрих дрібниць і не забувайте про почуття гумору – воно перетворить трагедію на комедію і вбереже від сварок!

Водолій

Водолій здатен перевершити самого себе в усьому, що стосується планування! Крім цього, зірки гороскопу радять йому сьогодні подумати про безпеку в будь-якій сфері – вдома, у машині, на робочому місці. Профілактичні заходи, яких ви вживете сьогодні, згодом можуть сильно полегшити вам життя.

Риби

Риби можуть відчути бажання взяти когось під свій захист. Можливо, вони стануть свідком того, як з кимось несправедливо обійшлися, хтось попросить у них підтримки, або ж Риби просто займуть чийсь бік у конфлікті. Однак Рибам слід пам'ятати, що головна роль захисника – постаратися примирити сторони, а не обрушувати на кривдника свій праведний гнів, підкидаючи гілок у багаття конфлікту.