Місяць у повні має вигляд правильного яскравого диска.

Дуже точно момент повні розраховується в астрономії, а у побуті повним місяцем прийнято вважати період у декілька діб, коли Місяць візуально майже не відрізняється від повного.

Читайте такожАстрологи назвали 4 знаки Зодіаку, на яких чекає неймовірна удача в лютому

Особливості повні

Повний місяць - це свого роду пік, напружений час. Вважається, що в цей період все живе максимально сповнене енергії. Повня зазвичай припадає на 15-й день місячного циклу. Повний місяць часто асоціюють з новими досягненнями, багатством та успіхом.

Як повня впливає на людину?

Повний місяць - це дні розквіту почуттів, емоцій, які легко виходять з-під контролю. Тож не дивуйтеся, якщо у цей період ви відчуватимете різкі зміни настрою або апатію до всього, що відбувається навколо. Також у повню стається більше нещасних випадків та бійок.

Що можна й заборонено робити у повню

У повний місяць астрологи радять не сваритися, це матиме погані наслідки. Під забороною будь-які фінансові операції. Також у цей день важливо провести генеральне прибирання.  

Повний місяць - поради астрологів

Подбайте у цей день про своє здоров'я – бажано прийняти ванну і розслабитися. Також у повню можна зайнятися плануванням бюджету. Бажання, що озвучуються у цей день, принесуть швидкі зміни. Потрібно налаштуватися на позитив, бути впевненими в собі та сміливо рухатися до своїх цілей.

Як раніше писав УНІАН, 2020 рік обіцяє незабутні видовища професійним астрономам і просто любителям подивитися на нічне небо у всьому світі.