У лютому в дуеті зійдуться Сатурн і Меркурій, які підтримають будь-які починання Тельців / ostrnum.com

Астрологи прогнозують, що в лютому буде багато почуттів, ніжності і неймовірних зізнань. Вони назвали знаки Зодіаку, яким останній місяць зими подарує справжні і щирі почуття.

Про це пише "РБК Україна".

Телець

У лютому в дуеті зійдуться Сатурн і Меркурій, які підтримають будь-які починання Тельців і допоможуть налагодити стосунки, відродити колишні почуття, повернути партнера або зав'язати нові стосунки. Всі авантюри Тельців будуть мати підтримку і понад місяць буде ідеальним для любові.

Відео дня

Читайте такожГороскоп на лютий 2020: астролог розповіла, що зірки приготували кожному знаку Зодіаку в останній місяць зими

Рак

У лютому представники цього знаку Зодіаку будуть повні сил і намірів. Зірки обіцяють їм зміцнення відносин і навіть рішення вступити в шлюб. Для тих, хто ще в пошуку – можливий приємний сюрприз у вигляді знайомства з людиною, яка кардинально змінить не тільки життя, але й ставлення до багатьох речей.

Скорпіон

Найважливіші події лютого у Скорпіонів будуть відбуватися в сім'ї, у стосунках. Тема кохання вийде на перший план, і Скорпіони будуть насолоджуватися гармонією, спокоєм і чуттєвістю. Астрологи попереджають, що для ідеального балансу необхідно утримувати рівновагу, не втрачати голову і прислухатися до свого серця.

Козеріг

Місяць буде захоплюючим і спонтанним, можливі несподівані поїздки, раптові передчуття і важливі рішення. Все це буде стосуватися справ сердечних. У лютому планети будуть підказувати Козерогам план досягнення своєї мрії і варто лише прислухатися до них.