День всіх закоханих не за горами / slovofraza.com

День святого Валентина вже завтра, тому якщо ви все ще не купили подарунок своєму коханому, саме час відправлятися за ним.

Астролог Марина Скаді розповіла УНІАН, який подарунок припаде до смаку кожному знаку Зодіаку.

Що подарувати чоловікові-Овну на 14 лютого

Чоловік, що народився під знаком Овна – лідер, що прагне бути в центрі уваги. У побуті віддає перевагу мінімалізму, без зайвих речей і запасів. Любить спорт, хобі, достатнього сміливого і екстремального характеру. Найкращими подарунками для нього, буде щось корисне для активного життя, наприклад, в туристичних походах – від рюкзаків до наметів. Буде радий хорошим спортивним речам, а також, різним якісним аксесуарам і предметів шкіргалантереї. Не проти отримати в дар та колекційну зброю.

Відео дня

Читайте такожАстрологи назвали чотири знаки Зодіаку, які в лютому зустрінуть своє кохання

Що подарувати чоловікові-Тельцю на 14 лютого

Чоловік - Телець любить якісні речі, причому, вони повинні бути зручні, за модою він не женеться. Незвичайні і оригінальні подарунки, навряд чи справлять враження, але ось щось із класики, він, звичайно, оцінить. Подарунок для Тельця повинен бути добротним і ґрунтовним, «на століття», щоб їм можна було милуватися і пишатися. Грошові подарунки, він, також, дуже любить – від сувенірів і рослин, які притягують гроші, до скарбничок і дорогих гаманців. Телець – гурман, він буде радий елітного чаю, кави або дорогого алкоголю.

Що подарувати чоловікові-Близнюкам на 14 лютого

Чоловік, що народився під знаком Близнюків, буде радий будь-якій речі, яка зможе, як-то, полегшити побут і зробити його цікавішим. Він дуже любить подарунки, які можна завжди мати при собі – від телефону до ноутбука. Якщо ваш чоловік планує піти на навчальні курси, він буде радий отримати подарунковий сертифікат на навчання. Сертифікат на майстер-клас, відповідно до його інтересів, він також зможе оцінити. Розумні книги в  подарунковому виданні, будуть йому за смаком.

Що подарувати чоловікові-Раку на 14 лютого

Чоловік-Рак любить подарунки, які створюють затишок і комфорт, як на його робочому місці, так і вдома. Все що пов'язано з водною стихією, сподобається йому: це може бути невеликий кімнатний фонтан для зволоження повітря, акваріум або світильник з імітацією водойми. Для чоловіка-Рака, навіть більш, ніж сам подарунок, важливі слова, з якими йому його вручають, адже він дуже романтичний та чуттєвий. Крім того, ваш подарунок повинен бути красиво упакований, оскільки представники цього знака Зодіаку, надають зовнішній формі, велике значення.

Що подарувати чоловікові-Леву на 14 лютого

Чоловікові-Леву, подарунок, навіть, менш важливий, ніж урочиста мова на його честь. З подарунків краще щось таке, що підкреслює статус, наприклад, щоденник в дорогому шкіряному палітурці. Цікаві тематичні статуетки, у вигляді короля чи імператора, бронзові шахи, дуже сподобаються представникам цього знаку Зодіаку. Якщо немає грошей на дорогий подарунок, приділіть увагу красивій і оригінальній упаковці. Можна подарувати квитки на концерт або цікаве шоу.

Що подарувати чоловікові-Діві на 14 лютого

Читайте такожГороскоп на лютий 2020: астролог розповіла, що зірки приготували кожному знаку Зодіаку в останній місяць зими

Чоловіки-Діви дуже практичні, тому, воліють речі, яким можна знайти якесь застосування. Найкращий спосіб зробити представника цього знака Зодіаку хороший подарунок – це запитати про його бажання, безпосередньо. Хорошим варіантом буде, також, комплект гарного постільної білизни або дорогих рушників. Мобільні телефони і стильні чохли, ноутбуки та планшети є невід'ємними атрибутами практично всіх Дів, бо вони вважають їх дуже корисним і потрібним винаходом.

Що подарувати чоловікові-Терезам на 14 лютого

Чоловік-Терези, відрізняється дуже тонким смаком, завжди стежить за собою і обожнює красиві і якісні речі. Він намагається створити в своєму будинку, не тільки приємну і комфортну, але і максимально здорову атмосферу. Для цього йому, напевно, стане в нагоді спеціальний іонізатор для очищення повітря від шкідливих мікробів. А крісло-качалка, наприклад, принесе в його будинок ще більше комфорту і затишку. Прикраси, аксесуари, парфуми, косметика для гоління, також, приведе в захват. Терези володіють витонченим і прекрасним художнім смаком, тому, картина, статуетка чи інший предмет інтер'єру, такому чоловікові, підійде.

Що подарувати чоловікові-Скорпіону на 14 лютого

Чоловіки-Скорпіони дуже розважливі і з радістю приймають грошові подарунки. Вони дуже цінують свободу, а гроші для них – це частина такої свободи. Головне, потрібно врахувати, що їх треба підносити, оригінально. Скорпіони, рідко, надають серйозні значення свят, тому не варто їх питати "що подарувати", оскільки їх відповідь буде таким як "нічого". Тому, намагайтеся самі розгадати їх бажання і задовольнити їх, проявивши трохи фантазії і творчості. При виборі подарунка, орієнтуйтеся на речі, які зроблені з природних матеріалів: шкіра, дерево, каміння, залізо і т. д. Чудово, якщо ці речі будуть зроблені, вручну.

Що подарувати чоловікові-Стрільцеві на 14 лютого

Чоловіки-Стрільці, будуть раді будь-яким яскравим і веселим подарункам, причому, вартість, не має значення. Йому сподобаються вироби народної творчості, підкреслюють традиції різних народів і культур. Можна влаштувати пишне свято з кулями з сердечок і феєрверком. Путівка на відпочинок в іншу країну, дуже вразить такого чоловіка. Оскільки, він любитель пригод. Йому підійдуть відповідні речі: рюкзак, термос, хороший спортивний компас. Стрільці люблять грати, тому, нарди або покерний набір, буде дуже до речі, як мінімум, це престижно.

Що подарувати чоловікові-Козерогові на 14 лютого

Чоловіки-Козероги, дуже талановиті люди. Уважно придивіться – і відразу зрозумієте, чим любить займатися ваш Козеріг. Подаруйте йому щось для улюбленого заняття. Будь то новий набір інструментів або вудка і спорядження для риболовлі. Краще йому дарувати подарунки довговічні і раціональні. Тому, будь-яка якісна річ для домашнього затишку, доведеться йому до душі.

Подаруйте їм щось тепле і м'яке, при цьому, але, спочатку, ніяких емоцій на його обличчі ви не виявите. Але з часом, ви побачите, що Козеріг, у всю використовує ваш подарунок.

Що подарувати чоловікові-Водолію на 14 лютого

Чоловікові-Водолію, не слід підносити гроші в конверті – це занадто банально. Він буде радий мобільного гаджету, але це повинно бути, якесь, цікавий пристрій – як мінімум, планшет-трансформер або що-небудь подібне. Знайдіть флешку незвичайної і оригінальної форми - він зрадіє такому подарунку навіть у тому випадку, якщо подібні накопичувачі в нього вже є. Чашка з підігрівом, поєднує в собі всі якості, які цінує кожен Водолій – функціональність, оригінальність і технологічність.

Що подарувати чоловікові-Рибам на 14 лютого

Чоловіки, народжені під знаком Риб, люблять, не стільки практичні і потрібні речі, скільки все те, що дарує емоції. Правильний подарунок для нього – це щось, подароване з душею. Для чоловіків, народжених під знаком Риб, подарунок повинен бути вишуканим. Презент, спеціально замовлений або будь-яка річ, виконана за індивідуальним замовленням – це особливу увагу, що ваш чоловік, дуже оцінить. Якісна репродукція знаменитої картини класичного художника – велика, в розкішній важкій рамі – це прекрасний подарунок, який викличе радість і вдячність вашого чоловіка.