Зовсім скоро життя Тельців зміниться на краще / kadinim.com

Зірки підказують, що на цьому тижні в коханні можливі зміни.

Про це пише slovofraza.

Овен

Читайте такожАстрологи назвали чотири знаки Зодіаку, чиє життя незабаром круто зміниться

Відео дня

Астрологи радять Овнам бути уважними. Не варто потурати чужих примх та забаганок, замість цього краще знизити інтенсивність спілкування — нехай коханий чоловік занудьгує. Однак, не варто грати в бездушність. Близькій людині обов'язково потрібна допомога, головне — не брати на себе велику відповідальність.

Телець

Зовсім скоро життя зміниться на краще. Ну а поки ще є час підвести підсумки особистого місяця. Добре записати все, що вдалося зробити за минулі тижні, і скласти план на майбутнє. Не зайвим буде виконати те, на що ніяк не знаходилося вільного часу. Легкий флірт, романтичний вечір і ні до чого необов'язкового побачення в цей час точно не зашкодять.

Близнюки

Зірки рекомендують Близнюкам приділити увагу коханій людині, знайти для нього приємні слова і нагадати про свою любов. Тим, хто перебуває в пошуках, найкраще уважно дивитися по сторонам: у долі плануються кардинальні зміни, головне — піти їм назустріч. Прислухаючись до підказок інтуїції, вдасться вирахувати важливого людини.

Рак

На цьому тижні щось змусить Раків зупинитися і подивитися на себе з боку. Помітити свої образи, прорахунки і помилки, які заважають бути щасливими. Ці осяяння можуть шокувати. Але подібні епізоди трапляються з кожним. Зараз настав час Раків. Астрологи радять більше часу приділити собі: поміркувати, побудувати плани, зайнятися самовдосконаленням.

Лев

Представників Лева в середині березня, ймовірно, чекає несерйозна сварка або недовга розлука. Але причин для занепокоєння не більше, ніж зазвичай: неприємний інцидент допоможе зміцнити почуття один до одного. Астрологи радять відкритися коханій людині і розповісти йому, як ви дорожите.

Діва

Планети збудували дуже гармонійну і красиву композицію стосовно Дів. Завдяки чому у них вийде зібрати свої думки в загальну картину: всі пазли, нарешті, зійдуться. За гороскопом, це тиждень пошуку гармонії, роботи з тонкими настройками душі. Спілкування в парі буде складатися складно, але бар'єри непорозуміння між закоханими почнуть зникати один за іншим.

Терези

Закоханим Терезам не варто недооцінювати зміни у відносинах. Хороша новина — партнер втратить один з важелів тиску, погана — союз може позбутися однієї з опор. Поки є час на обдумування важливих кроків. Не варто поспішати. Астрологи радять записати свої мрії і уявити, що вони збулися.

Скорпіон

Скорпіонів чекає не найсприятливіша тиждень. Любовний гороскоп застерігає від поспішних рішень і поспішних висновків. Цілком можливий розрив відносин або не саме вдале закінчення роману. Але не варто опускати руки. Якщо любов під гнітом неприємностей стане міцніше, значить, Скорпіони зустріли свою долю.

Стрілець

Перепади настрою, смутні передчуття і навіть віщі сни. На цьому тижні Стрільці будуть дуже чутливі. Тому небажано вступати в конфлікт з коханою людиною. Краще присвятити час налагодження партнерських відносин. Так вийде зберегти головне — любов і мир у своєму житті.

Козеріг

Читайте такожМісячний календар на тиждень 16-22 березня: сприятливі дні

До кінця березня Козероги можуть відчувати невелику слабкість. Знижений настрій, млявість, апатія — нормальний стан для поточного положення планет. Головне — не призначати на цей тиждень важливих розмов і зустрічей: сил може не вистачити. Зате одиноких Козерогів чекає поява в їх життя нової людини, який принесе нововведення в життя.

Водолій

Астрологи радять представникам Водолія почати звикати до повернення думок, ситуацій і навіть людей з їх минулого. Настає час змін. Протягом тижня може надійти приємний дзвінок або несподіваний візит. Зірки гарантують: він буде не випадковим. У всьому на цьому тижні буде прослизати таємний сенс.

Риби

Рибам на цьому тижні належить нелегке рішення. Сімейних представників Знаку може підстерігати спокуса на стороні. Астрологи радять проаналізувати те, що відбувається і прислухатися до своїх почуттів. Якщо відносини вже давно не приносять радість, то сміливо можна піддатися течії.