bucurestifm.ro

На жаль, для деяких зодіакальних представників квітень може перетворитися на затяжну чорну смугу, з якою важко впоратися.

Астрологи назвали знаки Зодіаку, на яких чекають глобальні проблеми у квітні, пише slovofraza.

Читайте такожГороскоп на 2 квітня для всіх знаків Зодіаку: астрологи назвали щасливчиків і невдах дняТілець

На жаль, квітень принесе рідному знаку зодіаку Тільцю безліч проблем і неприємностей. По-перше, почнуться проблеми на роботі. Зірвуться замовлення, чи почнуться проблеми через карантин, Тільці можуть навіть звільнитися (тимчасово або назавжди). Заощаджуйте і живіть тільки на зарплатню. За великі проекти краще не братися і не брати участь в авантюрах. По-друге, почнуться проблеми в особистому житті. На тлі економічної кризи можуть виникати все більше суперечок і конфліктів у родині і витрати. Зараз важливо проявляти дипломатичність і не вступати в суперечки.  

Відео дня

Діва

Читайте такожКалендар стрижок на квітень 2020: коли краще зробити нову зачіскуЗнак зодіаку Діва належить до категорії кар'єристів, які звикли викладатися максимально, не шкодуючи себе і ігноруючи проблеми зі здоров'ям або душевний дискомфорт. У квітні цього року ситуація може стати критичною і просто збити вас з ніг. Карантин слід сприймати в якості подарунка.   Якщо ви втратили роботу, то витратьте цей час на відпочинок. Так, якщо у квітні ви продовжите зберігати вибраний темп, то доведете себе до депресії, нервового зриву та емоційного вигоряння. В один прекрасний день Діва просто звалиться від втоми і опиниться в лікарні.

Скорпіон

Знак Зодіаку Скорпіон у квітні досягне максимальної обережності і пильності, хоча весь місяць ризикує трансформуватися для вас у суцільну чорну смугу без просвітів. Причому глобальні проблеми поширюються на всі сфери життя, не залишаючи вам притулок для душевної рівноваги. Скорпіон ризикує втратити роботу, посваритися з друзями і членами сім'ї, а також серйозно образити другу половинку.  Поговоріть з кимось і не соромтеся звертатися до психолога. Вам потрібно відкинути страхи і сумніви, щоб повернутися до внутрішнього спокою і орієнтирів.