B житті виникають періоди, коли у зодіакальних представників з'являється шанс круто змінити майбутнє / фото: ua.depositphotos.com

B житті виникають періоди, коли у зодіакальних представників з'являється шанс круто змінити майбутнє. Одним з таких моментів стає нова місячна фаза.

Павло Глоба розповість, які 4 знаку Зодіаку зможуть змінити життя на Молодик 2З квітня, пише slovofraza.

Телець

Читайте такожМолодик 23 квітня: чим він особливий і як вплине на знаки ЗодіакуДля Тільця нова місячна фаза стане чудовою можливістю кардинально змінити життя. Вважайте, що для вас сприятливо зійшлися зірки. З одного боку, Всесвіт надасть масу привабливих пропозицій і шансів. З іншого боку, сам зодіакальний представник готовий взяти на себе відповідальність і пожертвувати вільним часом, щоб домогтися більшого. Телець стає максимально впертим і все робить по-своєму. Зазвичай це вважається негативною стороною характеру, але на цей раз дозволить вам значно поліпшити своє життя. Гороскоп нагороджує вас величезним запасом енергії, яку потрібно використовувати тільки в роботі. Придивляйтеся до нових знайомих, адже хто може стати вашим бізнес-партнером.

Відео дня

Близнюки

Астрологічний прогноз каже, що у знаку зодіаку Близнюки з'явиться розкішна можливість змінити життя в кращу сторону. Однак вам доведеться пройти крізь неприємну подія. Швидше за все, ви сильно розчаруєтеся в близькій людині або групі людей. Ви дізнаєтеся якусь таємницю або ж вас зрадять. Це послужить початком ланцюжка трансформацій, коли Близнюки позбудуться від усіх негативних і зайвих людей. Не бійтеся викреслювати цих персонажів, адже на їх місце прийдуть нові позитивні знайомі, які допоможуть вам просунутися вперед на професійному терені. Вони ж підкинуть цінні ідеї та задумки.

Читайте такожАстролог назвав 4 знаки Зодіаку, для яких травень стані качаном білої смугиТерези

Це неймовірно вдалий Місяць для знака зодіаку Терези. Ви стаєте надзвичайно товариським, чудовим оратором і легко привернете до себе будь-яку людину. Астропрогноз говорить, що вам потрібно діяти в двох напрямках. Перше – кар'єра. Знайомтеся з впливовими і корисними людьми, які допоможуть просунутися по роботі. Друге – особисте життя. Використовуйте період нової місячної фази, щоб поліпшити стосунки з дітьми, членами родини та другою половинкою. Ваш дар переконання і дипломатія дозволять попрощатися зі всіма розбіжностями і повернути світ в будинок. Можете поговорити з начальником і переконати його підвищити зарплату або ж зізнатися комусь у коханні. Всі ваші дії приречені на успіх.

Стрілець

Стрілець притягує до себе увагу за рахунок позитивної енергетики, часом екстравагантної поведінки та вміння підняти всім настрій. B період Молодика ви почнете розуміти, яких саме людей варто до себе притягнути і які сфери життя можна поліпшити. Прислухайтеся до інтуїції, адже вона допоможе прийняти доленосні рішення. Ви можете завести знайомства з впливовими і цікавими особистостями, які просунуть ваш бізнес, допоможуть видертися по кар'єрних сходах або ж підкинуть кілька унікальних ідей. Або ж ви зустрінете споріднену душу, яку відразу закохаєтесь. Є всі шанси створити щасливий і міцний романтичний союз.