Ілюстрація REUTERS

Смаки до одягу виховуються, тому в будь-який момент можна взятися за голову і навчитися правильно підбирати під себе гардероб. І якщо деяким зодіакальним представникам ці знання прищеплюються з народження, то іншим доводиться вчитися.

Гороскоп назве позбавлені смаку знаки Зодіаку в астрологічному прогнозі, пише SlovoFraza.

Овен

У плані одягу Овен часто може здатися позбавленим почуття моди та стилю. Але це відбувається лише через те, що він не збирається слідувати чиїмось стандартам і правилам. Цьому знаку Зодіаку глибоко наплювати на те, що пишуть у модних журналах. Його не цікавлять закони поєднання кольору і т. д. По суті, Овну все одно, що носити.

Відео дня

Близнюки

Знак Зодіаку Близнюки за своїм характером нагадує Овна, однак у нього трохи інше ставлення до одягу. Він також хоче залишатися максимально мобільним та активним, тому віддає перевагу вільному і навіть трохи спортивному стилю. Але при цьому обожнює шопінг і нове вбрання. Ось тільки Близнюки настільки сміливі та володіють невгамовною фантазією, що їхні експерименти іноді можуть здаватися позбавленими смаку. Він не збирається дотримуватися правил і якось стримувати своє бачення прекрасного.

Читайте такожДві парі знаків Зодіаку приречені на щастя - астрологи

Козеріг

Козерога точно не запишеш в групу модників, тому що це просто не практично. Зодіакальний представник витрачає багато часу на заробіток грошей і не дозволить собі спускати всі накопичені кошти на дорогі вбрання від відомих брендів. Він вважатиме за краще шукати якісні, але недорогі варіанти, з яких можна не вилазити роками. Це практична людина, яка обирає гарні речі, але не завжди вміє їх правильно комбінувати.

Риби

Знак Зодіаку Риби дотримується стилю мінімалізму й обирає максимально комфортні варіанти. Йому не хочеться носити красивий, але незручний одяг, тому що буде почуватися скутим. Риби далекі від світу моди, хоча їхня фантазія могла б послужити хорошу службу, якби володіли необхідними знаннями. Для Риб важлива якість матеріалу, тому можуть витрачати великі суми на дорогий одяг. При цьому вони зовсім не замислюються над тим, чи підходить їм конкретний стиль, наскільки доречно сукню або костюм на певний захід і час доби. 

Раніше експерт з астрології Христина Шенвальд назвала знаки Зодіаку, з якими найважче знайти спільну мову.