Війна в Україні / фото УНІАН (В'ячеслав Ратинський)

Астролог Дмитро Уранус склав гороскоп для України на найближчий час і з'ясував, над якими містами нависла серйозна небезпека.

За його словами, в ніч з 24 на 25 травня планета Марс переходить в зодіакальний знак Овен, до 5 липня, де Марс надзвичайно сильний. Бог війни потрапляє в "свій будинок", і набуває додаткову енергію. При переході в Овен, Марс з'єднається з Місяцем і з Юпітером.

"Таке потрійне з'єднання планет на початку Овна матиме серйозні військові і політичні наслідки, велика кількість жертв серед мирного населення і військових, гучні політичні скандали, звинувачення, панічні настрої. Аспект з'єднання Марса і Юпітера (близько 29 травня, плюс-мінус тиждень) завжди значно підсилює інтенсивність військових дій і швидкість наступів", - написав Уранус на своїй сторінці в Facebook.

Відео дня

Він додав, що в першу чергу можуть постраждати такі міста як Бахмут, Соледар, Сіверськ, всі міста від Сєвєродонецька до Краматорська.

"Бог війни Марс направить всю свою руйнівну силу, що дуже небезпечно насамперед для військових. Довгота 38 градусів, до 5 липня, є критичною лінією для України", - написав Уранус.

Також, за його словами, бог війни може зачепити Золоте, Гірське, Комишуваху, Врубівку, Борівське, Сєвєродонецьк, Лисичанськ, і найближчі села.

"Місяць в астрології пов'язаний із земельними територіями і людьми, тому такий аспект говорить про величезну небезпеку навислої над зазначеними населеними пунктами і людьми, які залишилися там, буде дуже багато жертв. Потрібна негайна евакуація всіх людей з цих населених пунктів. Імовірність тимчасової втрати Україною цих населених пунктів у найближчі півтора місяця дуже і дуже велика", - підсумував експерт.

Нагадаємо, раніше астролог розповів, що над Україною нависла небезпека до початку червня.

Вас також можуть зацікавити новини: