На які знаки Зодіаку чекає неймовірна удача / фото gotanews.tv

Відомий астролог Павло Глоба склав гороскоп на тиждень з 20 по 26 липня для всіх знаків Зодіаку.

При цьому він виділив представників зодіакального сузір'я, яким пощастить найбільше у цей період. Про це пише SlovoFraza.

Читайте такожТрьом знакам Зодіаку ось-ось пощастить з грошима - астрологи

Відео дня

Тілець

Велика удача чекає на Тільців 20, 23 і 24 липня. Інші дні будуть тихими й спокійними. Періодично корисно буде міняти обстановку, гуляти, займатися спортом. Астролог зазначає, що Тільцям підуть на користь ділові поїздки, особисті подорожі, а також спілкування з природою.

Діва

Новий тиждень почнеться для Дів з дуже позитивної ноти. Енергія планет у понеділок буде максимально творчою. Це прекрасний час для спілкування з друзями й близькими, пошуків кохання. Можна призначати побачення, фліртувати, починати стосунки, закохуватися й освідчуватися. Астролог зазначає, що це прекрасний період для зміни роботи, подорожей, відряджень.

Скорпіон

На цьому тижні люди цього знаку будуть сповнені сил, впевненості й успіху. Можна розширювати сферу впливу на роботі та у бізнесі, присвячувати більше часу роботі. У коханні Скорпіонам теж пощастить, оскільки зірки й планети підвищать їхню чарівність і харизму. Це буде прекрасний час для пошуків другої половинки, спілкування з друзями, родичами. Можна змінювати обстановку, знайомитися з людьми. Всі дороги відкриті.

Раніше астрологи склали любовний гороскоп на тиждень з 20 по 26 липня.