Кому не пощастить на цьому тижні / фото sb.by

Відомий астролог Павло Глоба склав гороскоп на тиждень з 6 по 12 липня 2020 року.

При цьому він виділив знаки Зодіаку, яким не пощастить у цей період, пише SlovoFraza.

Читайте такожНазвано найбільш терплячий знак Зодіаку

Відео дня

Овен

В Овнів починається період проблем. Негаразди можуть розпочатися на роботі, у справах, у фінансах. Варто почекати із серйозними покупками або здійснити їх на самому початку тижня — поки зірки й планети будуть у гармонії. Найнебезпечніший день тижня — 11 липня. Бажано не поспішати з висновками щодо всього, що буде відбуватися.

Лев

Цей тиждень почнеться не з найбільш сприятливої ноти. Понеділок - день негативу й розчарувань. На початку тижня краще не ризикувати та не братися за важливі справи вдома і на роботі. Весь інший робочий тиждень буде відносно спокійним і розміреним, тож можна буде займатися складною та монотонною працею, намагатися виправити помилки минулого. Потрібно активізувати всі ресурси для того, щоб не загрузнути в проблемах.

Козеріг

Козерогам варто побоюватися людей з негативною енергетикою. Особливо це стосується понеділка — найнебезпечнішого дня тижня. Це період жорсткої конкуренції на роботі, появи нових ворогів і недоброзичливців. Потрібно уважніше рахувати гроші й максимально чемно спілкуватися з клієнтами, не відкладати на потім важливі проекти. Досягти взаєморозуміння з другою половинкою на початку тижня теж буде непросто.

Раніше Павло Глоба назвав знаки Зодіаку, яким пощастить цього тижня з 6 по 12 липня.