Що чекає на Україну? / Фото REUTERS

Астролог Ігор Нехаєв раніше прогнозував Україні вкрай складний період до 3 липня 2022 року. Зараз він уточнив свій прогноз і попросив всіх українців звертати увагу на повітряні тривоги.

Весь минулий тиждень був вкрай важким через те, що Марс перейшов на знак Овна, пояснив астроексперт в ефірі "Сніданку з 1+1".

Це означає пожежі, посилення конфлікту, військові дії. Все це ми бачили. Журналісти уточнили, чи стане українцям легше після 3-го липня.

Відео дня

"Не думаю, що після 3-го стане легко. Я просто сказав, що цей тиждень дуже інтенсивний. Ми ж пам'ятаємо, що Марс у нас перейшов до 10 серпня в це положення. Потрібно себе берегти і звертати увагу на повітряні тривоги, якщо відверто. Тому цей тиждень був сильніший, тому що планета переходила зі знаку в знак", - заявив Нехаєв.

Раніше фіналіст шоу "Битва екстрасенсів" Денис Маклашевський розповів, чи варто Україні побоюватися напади з боку Білорусі. Експерт запевняє, що ризик авіаудару Росією залишається, проте Лукашенко діє обережно і розуміє всі можливі наслідки.

Вас також можуть зацікавити новини: