Козеріг – комплекс Дон Жуана / razgadamus.ru

Недоліки є у кожної людини, але іноді вони є причиною для наших комплексів, від яких не так легко позбутися.

Астрологи розповіли, які комплекси характерні для різних представників зодіакального кола, пише MixNews.

Овен – комплекс відмінника

Представники цього знаку звикли жити в постійній боротьбі. Їхнє головне бажання – бути першим завжди й скрізь. Як правило, вони завжди досягають кар'єрних висот і популярні у протилежної статі. Однак навіть у таких сильних та впевнених людей є комплекси: Овен боїться, що його життя не буде все ідеальне. Помітивши, що інші сумніваються в його чеснотах, він негайно закривається в собі.

Відео дня

Тілець – комплекс нерішучості

Тільці прагнуть витратити все своє життя, намагаючись заробити якомога більше грошей. Однак коли необхідна сума у їхніх руках, вони навряд чи витратять її, а швидше залишать на «чорний день». Тілець цінує стабільність і не любить, коли щось виходить з-під його контролю. Слово «сюрприз» змушує Тільця нервувати. Можна сказати, що вони не тільки не вітають зміни, але навіть бояться їх.

Близнюки – комплекс переваги

Для представників цього знаку Зодіаку важливо, щоб їхня думка завжди була авторитетним як для близьких, так і для інших людей. Коли хтось намагається сумніватися в словах Близнюка, він зачіпає його за живе. Близнюки повинні знати, що їх оточують люди, які готові захоплюватися їхнім інтелектом та ерудицією, і якщо цього не відбудеться, то комплекси одразу ж починають вилазити назовні.

Рак – комплекс неповноцінності

Раки очолили б список найбільш закомплексованих знаків Зодіаку. Вони можуть бути розгублені й засмучені через поганий зовнішній вигляд, фінансовий стан і навіть навколишнє середовище. На жаль, ці представники Зодіаку не борються з комплексами, тому нерідко, вони, зрештою, розчаровуються у своєму житті. Головна проблема Раків – вони дуже залежать від думок інших і болісно сприймають критику, навіть якщо намагаються приховати це.

Лев – комплекс бога

Якщо Овен намагається довести іншим, що він унікальний, то у Лева немає такої необхідності. Вони розуміють, що їхня королівська природа і рідкісні якості дозволяють їм виділитися з натовпу без особливих зусиль. Якщо ви сумніваєтеся в словах Лева, то навряд чи він почне доводити протилежне. Його не турбує чиясь думка, а ось винести невпевненості в собі просто не зможе.

Діва – комплекс мученика

Протягом усього життя Діва прагне до ідеалу. Ось чому вона знає про свої недоліки і не соромиться відверто про них заявити. Діва може критикувати себе за сором'язливість, низький зріст, надмірну вагу, а також сумніватися у своїх розумових здібностях. Крім того, цей знак Зодіаку найбільше турбується за здоров'я. Прочитавши медичну енциклопедію, Діва одразу виявляє в себе безліч захворювань, але не поспішає їх лікувати.

Читайте такожНа три знаки Зодіаку влітку чекає несподіване багатство - астрологи

Терези – комплекс героя

Терези готові витратити багато енергії, щоб оточуючі були щасливі. Як правило, у важкі моменти представники цього знаку можуть допомогти навіть незнайомій людині та зроблять це безкорисливо. Комплекс догодити доповнюється ще й прагненням отримати похвалу. І от якщо ви не подякували Терезам, тоді чекайте біди.

Скорпіон – все й одразу

Незважаючи на те, що Скорпіони вважаються холодними й байдужими представниками зодіакального світу, астрологи заперечують цю думку. Насправді Скорпіон може приховати свої комплекси й страхи дуже добре і намагається не ділитися душевними переживаннями з іншими людьми. Скорпіони вразливі, тому, захищаючись, вони можуть сильно критикувати всіх навколо.

Стрілець – комплекс влади

Стрілець не вміє програвати. Він не уявляє собі, що хтось інший зможе зайняти місце переможця, яке він вважає своїм. Якщо в житті цього знаку Зодіаку є труднощі, він намагатиметься з усіх сил приховати це від оточення. Цей представник зодіакального кола боїться помилитися. Для Стрільця важливо, щоб його рішення було єдиним правильним.

Козеріг – комплекс Дон Жуана

Козероги завжди вірні своєму вибору. Людина цього знаку зодіаку ніколи не зрадить та не дозволить сумніватися у своїх почуттях. Проте в ранньому віці у Козерогів часто не вистачає уваги від протилежної статі, виростаючи, вони стають більш впевненими в собі, але, незважаючи на це, комплекс молоді нерідко може вплинути на їхню самооцінку.

Водолій – комплекс підвищеної уваги

Представники цього знаку Зодіаку не терплять, якщо їхнє життя стає занадто нудним і монотонним. Вони завжди намагаються виділитися з натовпу і дивують усіх неординарною поведінкою. Незважаючи на свою пристрасть до уваги інших, Водолії бояться говорити публічно. У такі моменти їм важко боротися з хвилюванням, що часто призводить до незручних ситуацій.

Риби – комплекс самозванця

Риби так само, як Раки, залежать від думок інших. Найменша критика може сильно вплинути на самооцінку чутливих і проникливих Риб. Якщо інші знаки Зодіаку не заперечують проти того, щоб бути в центрі уваги, тоді Риби воліють залишатися в тіні. Іноді вони вважають себе просто негідними того хорошого, що відбувається в їхньому житті, тому Риб треба якомога частіше підбадьорювати.