Для кожного знака Зодіаку підібрали фільм жахів / колаж УНІАН, скріншоти

У мережі для кожного знака Зодіаку підібрали свій фільм жахів. Читайте далі, щоб дізнатися, який же хоррор відповідає вашому знаку.

Овен - "Суспірія"

Будучи першим знаком Зодіаку, Овни просто не погодяться на друге місце. І фільм "Суспірія" поєднує в собі конкурентний та однаково нещадний світ професійного танцю і відьом. У фільмі щедро використані екстатичний танець і оголена хіть, дві відмінні риси духу Овна.

Телець - "Сонцестояння"

Головна героїня має багато спільного з людьми знака Тельця. Жахливе насильство, земні задоволення, секс, сонячне світло, бенкети, вбрання, псилоцибін, квіткові корони абсолютно співзвучні Тельцю.

Відео дня

Близнюки - "Крик"

Близнюки керують спілкуванням, а народжені під прапором Близнюків цікаві, допитливі і дуже балакучі. По суті, "Крик" - це слешер, в якому телефон використовується як загрозливий персонаж, а антагоніст у масці отримує задоволення від дзвінків і від нападу на своїх жертв.

Рак - "Дракула"

Рак, керований могутнім і примхливим Місяцем, є самим ностальгічним знаком Зодіаку. А Дракула у виконанні Гері Олдмана - древній кровожерливий аристократ в циліндрі, він також є приреченим романтиком, і його обіцянка Міні у виконанні Вінони Райдер: "Я перетнув океани часу, щоб знайти тебе", вважається найсильнішим роковим почуттям в будь-якому фільмі за всю історію.

Лев - "Воно"

Лев керує п'ятим будинком гри, романтики та внутрішньої дитини. Лео любить сцену, а Пеннівайз - неперевершений шоумен зі схильністю до драматургії.

Діва - "Сяйво"

Діва управляє шостим будинком служіння і не бояться пустельних місць або важкої роботи. Зустрічайте сім'ю Торренс, яка бере на себе недбалий обов'язок доглядати за віддаленим готелем в розпал зими.

Терези - "Геть"

У своєму найвищому прояві Терези прагнуть поставити під сумнів проблеми та збалансувати масштаби сприйняття за допомогою соціальної критики. Неокласичний фільм "Геть" поєднує у собі все це і навіть більше.

Скорпіон - "Хеллоуїн"

Хеллоуїн відзначається в сезон Скорпіона, знак, який керує восьмим будинком сексу, смерті та відродження. У класичному фільмі представлений безжальний вбивця у масці, якого майже неможливо зупинити. І ця завзятість дуже відповідає Скорпіонам.

Стрілець - "Вигнані дияволом"

Цей фільм поєднує у собі темну комедію і класичний хоррор. Жоден інший знак так не любить дешевий сміх більше, ніж Стрілець.

Козеріг - "Відьма"

У старших арканах Таро Козеріг представлений дияволом, і сатана приймає форму козла у цій історії про божевілля, неврожай і дітовбивство в Новій Англії 17 століття.

Водолій - "28 днів потому"

Водолій керує одинадцятим будинком суспільства, а водоносці схильні до ексцентричності та активності. По суті, вірус зомбі, який заражає людське населення в "28 днів потому", мимоволі випускається групою доброзичливих борців за права тварин.

Риби - "Кошмар на вулиці В'язів"

Риби керують дванадцятим будинком сновидінь і підсвідомістю, що робить "Кошмар на вулиці В'язів", класику 80-х, яка змусила ціле покоління боятися заснути, вдалим вибором для них.

Вас також можуть зацікавити новини: