"Чорна смуга" наздожене ці знаки Зодіаку: кому загрожують розорення та бідність / фото ua.depositphotos.com

Астрологи назвали знаки Зодіаку, представники яких ризикують зіткнуться з неприємностями у справах, втратити джерела доходів або значні суми грошей на поточному тижні до 4 грудня включно.

Йдеться про три знаки Зодіаку. Народженим під цими знаками людям загрожують невдачі.

Знаки Зодіаку, яким не пощастить з грошима

Нові проблеми та турботи на шляху чекають у зазначений період на Тільців. Їм стане складніше працювати і концентруватися на досягненні поставлених цілей. Через це намічені плани можуть зірватися. Представникам даного знака радять ближче триматися до позитивних людей, вони зможуть їм допомогти налаштуватися на потрібну хвилю. Тільцям ні в якому разі зараз не можна знижувати темп, можна позбутися роботи.

Відео дня

Непростий час настав і для Близнюків у робочій сфері. У ці дні бездумні інвестиції та сумнівні ініціативи можуть призвести до безгрошів'я на тривалий період. Найкраще для них зараз буде чітко слідувати плану, не відволікаючись на незрозумілі затії.

Потрапити під негативний вплив недоброзичливців і позбутися доходу дуже ризикують на поточному тижні Скорпіони. Астрологи рекомендують представникам даного знака частіше прислухатися до своєї інтуїції, вона обов'язково підкаже вірний шлях та рішення.

Раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, представники яких зможуть поліпшити своє фінансове становище до кінця поточного тижня.

Вас також можуть зацікавити новини: