Розбагатіти можна, якщо вибрати правильний одяг / depositphotos.com

Фахівці з езотерики кажуть, що залучити щастя і матеріальне благополуччя можна, якщо правильно вибирати речі. Одяг - це не просто тканинні вироби, а потужний важіль-перемикач вашого стану з людини, що потребує грошей, на успішну. УНІАН з'ясував, який колір вибрати для залучення грошей.

Раніше ми говорили про те, який манікюр зробити, щоб подобатися чоловікам.

Які кольори одягу притягують гроші - швидкий шлях до успіху

Вирушаючи на шопінг, придивіться до певних колірних поєднань. Ми розповімо, який колір притягує удачу і гроші, а ваше завдання - правильно підібрати фасон і матеріал, щоб одяг зробив вас не тільки багатою, але і привабливою в очах чоловіків.

Відео дня

Запам'ятовуйте ці відтінки:

  • Червоний - думка про те, що червоний колір притягує гроші, вкоренилася давно. Вважається, що червоний відтінок - це пристрасть, рух і активність. Дівчина, яка носить аксесуари червоного кольору, зможе без проблем заробити гроші і вирішити конфліктні ситуації, пов'язані з фінансами. Якщо вам належить велика угода або покупка, вирушайте на неї в червоних речах - так ви не витратите більше, ніж планували.
  • Фіолетовий - цей колір одягу для залучення грошей підходить ідеально. Він позитивно впливає на вашу енергетику, допомагає усвідомити, куди можна вкласти фінанси, а кому довіряти не варто. Також сприяє поверненню боргів і захищає від обману. Краще робити акценти пурпурного у верхній частині тіла, тобто, надягати водолазки, светри, футболки або майки.
  • Жовтий - відтінок жіночої грошової енергії. Цей колір, як сонце, "нагріває" і активізує навколо вас промені фінансової спроможності. Одягаючи речі жовтого кольору, ви зможете знайти хорошу роботу, отримати підвищення або дорогий подарунок.
  • Зелений - колір матеріального достатку, землі, природи і природних благ. Якщо вам потрібно вирішити якісь питання, пов'язані з нерухомістю, або купити щось істотне в будинок, то надягайте сукні або спідниці зеленого кольору. Такий відтінок допомагає вам завоювати довіру оточуючих і покращує інтуїцію.

Досвідчені модельєри, спираючись на думку астрологів, підкажуть вам, як не сумніватися в тому, який колір притягує гроші в 2023 році. Весна і літо цього року пройдуть під заступництвом енергії сили, впевненості і стабільності. Для того щоб розвинути в собі ці якості і заручитися підтримкою зірок, купіть речі сірого кольору. Він заспокоює і розслабляє, завдяки чому ви зможете домогтися бажаних результатів у професійній сфері. 

Особливо це стосується людей, які працюють на керівних посадах або в державних структурах, а також регулярно мають справу з великими фінансовими вкладеннями.

Вас також можуть зацікавити новини: