Гороскоп для Овна на грудень / depositphotos.com

Початок зими - продуктивний і динамічний час для вогняних Овнів. Необхідно тільки перестати боятися і почати рухатися вперед впевненіше - тоді все вийде. Головна порада місяця - не розмінюйтеся на тих, хто намагається вставляти палиці в колеса. Пам'ятайте - у вас свій шлях.

Гороскоп кар'єри на грудень 2021

Що чекає Овнів в роботі / фото ua.depositphotos.com

З 1 по 10 грудня ви відчуєте, що готові згортати гори - настільки потужним буде внутрішній запал. У вас з'явиться безліч нових ідей і енергії, а рутинні завдання виявляться неймовірно виснажливими.

Третій тиждень місяця пройде під впливом Юпітера, а це вельми неоднозначна планета. Він може покарати або заохотити, тому намагайтеся не гнівити зірки і закінчуйте старі справи перш, ніж починати нові. У цей період можливі причіпки з боку керівництва, але ви не повинні реагувати на це.

Відео дня

В кінці місяця можливі підступи недоброзичливців, але істотного впливу вони на вас не матимуть. Фінансова ситуація місяця буде вельми вдалою - великих витрат не передбачається, а грошовий потік виявиться регулярним.

Гороскоп кохання на грудень 2021

Любовний гороскоп для Овна / фото ua.depositphotos.com

Перша декада місяця для Овнів стане вдалою - ви познайомитеся з корисними для своєї кар'єри людьми. Приймайте знаки уваги і не відмовляйте собі в задоволенні - нові друзі допоможуть вам реалізувати свої творчі ідеї або піднятися вгору по кар'єрних сходах.

Овни, які перебувають в неофіційних відносинах, зможуть зміцнити свої позиції з 13 по 20 грудня. Є шанс вийти на новий рівень з партнером, особливо, якщо на цей період ви запланували весілля, заручини або спільне проживання.

З 1 по 21 грудня у будинку Овнів оселяться гармонія і затишок. Якщо раніше у вас були непорозуміння з близькими, то в грудні все налагодиться. Можливі конфлікти і підозри з боку партнера, але розібратися не вийде, тому відпустіть ситуацію і займайтеся підготовкою до свят.

Гороскоп здоров'я на грудень 2021

Влаштуйте собі день відпочинку/ фото ua.depositphotos.com

В першій декаді місяця астрологи радять приділити увагу своїй дихальній системі. Частіше гуляйте на свіжому повітрі, провітрюйте приміщення, в яких часто перебуваєте і постарайтеся позбутися від шкідливих звичок.

З 14 по 20 грудня чекайте прилив сил, який найкраще направити на заняття спортом. Запишіться в тренажерний зал, знайдіть знайомих, з якими будете туди ходити - так вам буде набагато простіше рухатися до своєї мети.

В кінці місяця великі шанси стати жертвою пліток і чуток. Це негативно позначиться на вашому емоційному стані, тому зірки рекомендують не реагувати на подразники. Для того, щоб розслабитися, займіться творчістю або медитацією.

Читайте також: