Гороскоп для риб на жовтень / pixabay.com

Астрологи кажуть, що жовтень буде енерговитратним і складним місяцем для Риб. Вся справа в тому, що вам доведеться зібратися з силами і наполегливо йти до мети, не змінюючи напрямок, навіть якщо важко. Кидати розпочате не рекомендується категорично.

Раніше ми розповідали, хто вони - несумісні знаки Зодіаку.

Гороскоп кар'єри на жовтень 2021

Зберіться з силами і працюйте відповідально / ua.depositphotos.com

Поточний місяць відкриє багато можливостей для Риб, особливо тих, що працюють у сфері журналістики, психології або медіа. Ви повинні зібрати волю в кулак, намітити цілі і рухатися до них. Будьте впевнені в собі і звертайте увагу на знаки, щоб не пропустити вдалий момент.

Відео дня

З 11 до 22 числа можливі сплески конфліктів або пліток на роботі, не беріть участь в них. Бережіть гроші і не займайтеся марнотратством, інакше ризикуєте в кінці місяця "сісти в калюжу".

Останні два тижні жовтня будуть сповнені вдалих ситуацій для просування по кар'єрних сходах. Ви опинитеся перед вибором - домогтися всього самостійно або скористатися допомогою людини, яка вам близька. Визначтеся заздалегідь, щоб не залишитися ні з чим.

В цілому, фінансова ситуація місяця буде спокійною, якщо ви зможете уникнути необдуманих витрат.

Гороскоп кохання на жовтень 2021

Риб чекає доленосна зустріч / ua.depositphotos.com

Самотні Риби познайомляться з цікавою людиною, яка цілком може стати вашим супутником по життю. Імовірність такої зустрічі максимальна у другій декаді місяця. Зірки кажуть, що, швидше за все, вона буде набагато старше за вас, але це не стане проблемою.

Читайте такожТри знаки Зодіаку до кінця року кардинально змінять своє життя - астрологиПредставники водного знака, які вже перебувають у відносинах, потребуватимуть поради з боку друзів і подруг. Причина - бажання визначити статус ваших взаємин з партнером. Вам здасться, що пора рухатися далі - разом або порізно. Враховуйте рекомендації близьких, але рішення приймайте самостійно, в залежності від своїх переконань.

Сімейні Риби з 12 по 22 жовтня будуть під впливом Сатурна, що негативно позначиться на емоційному стані. Астрологи вважають, що ви почнете чіплятися до свого партнера по дрібницях. Краще, звичайно, тримати себе в руках і постаратися так не робити. З 20 жовтня гармонія повернеться до вас і вдома знову запанує спокій і любов.

Гороскоп здоров'я на жовтень 2021

Перегляньте свій раціон і займайтеся спортом / фото ua.depositphotos.com

З 1 по 9 жовтня стан здоров'я буде хорошим, але астрологи рекомендують одягатися по погоді і довго не перебувати на вулиці. Якщо вже застудилися, лікуйтеся тільки перевіреними медикаментами.

У другій декаді місяця, навпаки, категорично заборонено лікуватися самостійно. Незнайомі препарати можуть спровокувати алергію, так що, при найменших недугах звертайтеся до лікаря.

Кінець жовтня - найкращий період, щоб зміцнити здоров'я. Дихайте свіжим повітрям, займайтеся спортом, постарайтеся позбутися від шкідливих звичок. Зірки вважають, що вам потрібно переглянути раціон і графік сну.

Вас також може зацікавити: