Гороскоп на 15 травня 2022: Рак розкриє таємний талант, Терези рятують свої фінанси / 1zoom.ru

П'ятнадцятий місячний день, коли Місяць росте в знаку Скорпіон, небезпечний для людини: цієї критичної доби людина легко піддається спокусам, може програти велику суму або небезпечну послугу. Тому гороскоп на 15 травня 2022 року забороняє робити щось на спір і ризикувати грошима.

День оптимальний для облаштування оселі, невеликого ремонту, наведення порядку (при цьому можуть знайтися давно втрачені важливі речі), творчості та інтелектуальної роботи. 

Потихеньку вступає в силу повний місяць 16 травня 2022 – і багато що стає явним: розкриваються старі таємниці, інтриги. Тому не варто брехати і вплутуватися в афери.

Відео дня

Гороскоп на 15 травня 2022: Овен

Уникайте спілкування з начальством або замовниками: бесіда пройде деструктивно, а постраждалою стороною опинитеся саме ви. Краще заздалегідь попередити, що в неділю ви будете недоступні.

Гороскоп на 15 травня 2022: Телець

Сьогодні у вас велика спокуса шукати винних серед свого оточення – неважливо в чому: в тому, що ранкова кава стікла, що на роботі негаразди, що не в сім'ї олігарха вас мама народила... Іншими словами, представників знака так і тягне вплутатися в конфлікт і випустити пару. Стримайте себе! Це дуже поганий час для з'ясування відносин: ви ризикуєте назавжди втратити важливі або просто корисні зв'язки.

Гороскоп на 15 травня 2022: Близнюки

Вам сьогодні вільно чи мимоволі доведеться побути альтруїстом. Тому може особливо не планувати, які проблеми з особистого арсеналу ви хотіли б нині вирішити – доведеться займатися чужими справами. Втім, ймовірно, вам таке проведення часу навіть принесе глибоке задоволення.

Гороскоп на 15 травня 2022: Рак

Вам сьогодні буде добре даватися вирішення організаційних питань. Можна сказати, у вас до цього проявиться таємний талант. Не тримайте його в собі: дозвольте оточуючим повною мірою подивувати на ваші вміння.

Гороскоп на 15 травня 2022: Лев

Найкраще зайнятися благоустроєм дому: саме така робота буде вдаватися вам найкраще – і, відповідно, принесе найбільше задоволення.

Гороскоп на 15 травня 2022: Діва

Будьте послідовні і не хапайтеся за все відразу. Повільно і потроху – ось ваш девіз на сьогодні. У спілкуванні також проявіть помірність і неквапливість.

Гороскоп на 15 травня 2022: Терези

Займіться своїми фінансами – завтра може бути вже запізно! Тим більше що у вас зараз найсприятливіший час, щоб проводити аудит і зводити грошові кінці з кінцями.

Гороскоп на 15 травня 2022: Скорпіон

Найбільшого успіху вдасться досягти в справах, де потрібно проявити логіку і які не потребують командної підтримки. Тому сміливо усамітнюйтеся і творіть свою "раціональну магію".

Гороскоп на 15 травня 2022: Стрілець

Вам сьогодні захочеться сховатися в який-небудь "нірці" і відпочити від турбот. Постарайтеся влаштувати собі такий перепочинок. Тим більше що на вирішення проблем (особливо чужих) у вас зараз все одно не вистачає сил і ресурсів.

Гороскоп на 15 травня 2022: Козеріг

Не беріться сьогодні за складні проекти, а якщо зіткнулися з таким – краще відкладіть до кращих часів. У Козерога сьогодні взагалі краще виходить консультувати і вчити інших – ніж робити самому. Втім, на цьому теж можна заробити непогані дивіденди: "експертна думка" завжди в ціні – потрібно тільки знайти покупця.

Гороскоп на 15 травня 2022: Водолій

Вас сьогодні може дратувати будь-яка дрібниця. Але це не привід зриватися на інших! І тим більше постарайтеся утриматися від читання лекцій і повчань: до вас все одно не прислухаються – тільки зіпсуєте собі репутацію.

Гороскоп на 15 травня 2022: Риби

Влаштуйте дружні посиденьки: і вам добре, і друзів порадуєте. Саме дружнє спілкування – ваше головне джерело позитиву цього дня.