Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 22 травня / фото pixabay.com

Астрологи прогнозують, що 22 травня ідеально підійде для ведення самостійного бізнесу, участі у громадських заходах та для занять спортом. При цьому обережніше потрібно бути у відносинах з начальством.

Овен

Овен буде налаштований подискутувати. День схиляє його доводити свою точку зору та правоту, і він обов'язково знайде привід, щоб посперечатися з усіма.

Відео дня

Телець

Тельці 22 травня будуть серйозні як ніколи. Навіть у побутових питаннях Телець буде намагатися йти напролом та ризикує розтратити сили, а також отримати душевну травму. Щоб цього не сталося, зірки рекомендують розставити пріоритети.

Близнюки

Близнюкам цього дня багато справ будуть даватися на відмінно, і тому вони зможуть продемонструвати всім свою перевагу. Зірки гороскопу наділять їх особливими енергійністю, рішучістю і розумом.

Рак

День наділить Раків щирістю, прямотою та бажанням спілкуватися. Їм стане тісно у вузькому колі й захочеться завести нові знайомства.

Лев

Читайте такожНазвано три знаки Зодіаку, які не можуть жити без сексуЛьву не слід поспішати, зірки застерігають його від помилок, пов'язаних з необдуманими, спонтанними вчинками. Рекомендується, якщо є сумніви – краще відкласти на потім.

Діва

Зірки схиляють Діву продемонструвати силу в якомусь питанні. День наділить Діву впевненістю в собі, рішучістю та спокоєм, завдяки чому вона зможе демонструвати твердість в будь-якій важливій справі.

Терези

День забезпечить Терезів величезною кількістю енергії. Терезам буде під силу все те, що вони раніше вважали нереальним. Зробити крок на шляху до своєї мети, наблизитися до вирішення складного завдання або знайти вихід з глухого кута.

Скорпіон

Скорпіон буде всіма силами намагатися сховатися від чужої настирливості та спроб вдертися в його життя. День схиляє його до того, щоб спокійно займатися своїми справами.

Стрілець

Стрілець буде буквально фонтанувати ідеями та думками. Йому захочеться якомога швидше ними поділитися. Однак навіть якщо у Стрільця не вийде зробити це перед широкою публікою, не біда – йому достатньо знайти хоча б одного  слухача.

Козоріг

Навколишні будуть дратувати Козерога. А щоб позбутися невдоволення, 22 травня Козеріг здатний витратити чимало часу і сил, намагаючись напоумити людей, що знаходяться з ним поруч.

Водолій

У Водолія є шанс зіткнутися з чимось новим і цікавим. Можливо, це буде людина, нові знання, захоплюючі враження або почуття.

Риб

У Риб є ризик зіткнутися з опозицією на свою адресу. Хтось здатний висловити їм вельми неприємні речі прямо в обличчя. Разом з тим вони будуть прораховувати ситуацію на кілька кроків вперед, будуючи сміливі та далекосяжні плани.