Гороскоп на 24 квітня 2022: що принесе радість Близнюкам і в чому секрет успіху Діви / 1zoom.ru

У двадцять третій місячний день, поки Місяць убуває в знаку Водолій, дуже небезпечно піддаватися ревнощам і заздрості. Також великий ризик самому стати жертвою чужої злоби. З іншого боку, гороскоп на 24 квітня 2022 року радить зайнятися розумовою та організаційною роботою – а таким найкраще займатися наодинці.

Більше відпочивайте (і душею, і тілом) і цурайтеся будь-яких конфліктів. Тим більше що на 24 квітня в 2022 році випав православний Великдень 2022 - традиції якого якраз і рекомендують займатися добрими справами й уникати сварок.

Гороскоп на 24 квітня 2022: Овен

Вас відвідає відмінна ідея. Ось тільки реалізовувати її доведеться самому: на підтримку оточуючих сьогодні розраховувати не варто.

Відео дня

Гороскоп на 24 квітня 2022: Телець

Працювати сьогодні немає ні сил, ані бажання – залишається відлежуватися і будувати плани на майбутнє. Втім, планування – справа теж потрібна і важлива. Адже сьогоднішні плани допоможуть із кар'єрою.

Гороскоп на 24 квітня 2022: Близнюки

Займайтеся сьогодні лише тим, що приносить задоволення – інакше тільки даремно розтратите свої ресурси, а гідного результату не буде.

Гороскоп на 24 квітня 2022: Рак

Вдалий день: вам щастить, за що б не взялися. Головне – визначитися, чим потрібно зайнятися: організувати збори друзів або закрити робочі гештальти.

Гороскоп на 24 квітня 2022: Лев

Спонтанні рішення сьогодні даються важко. Тому краще не братися за справи, для яких потрібна швидка реакція. Краще відкласти активну діяльність – і переробляти справи повільно, по одній.

Гороскоп на 24 квітня 2022: Діва

Секрет успішного дня – зосередитися на чомусь одному, найважливішому для вас. Не треба хапатися за кілька справ відразу: тільки даремно розтратите сили, ентузіазм і час.

Гороскоп на 24 квітня 2022: Терези

Найкраще зайнятися організаційними проектами: дати лад речам на полицях, перебрати продукти в холодильнику, зайнятися влаштуванням дитячого свята або чимось у цьому дусі. Вам досить просто роздавати раціональні команди – а оточуючі щасливі будуть їх виконати.

Гороскоп на 24 квітня 2022: Скорпіон

Вас тягне просто відпочити: повалятися, почитати або подивитися якийсь твір легкого жанру, поговорити з ріднею, розвалившись у ліжку з чашкою чайку. Не відмовляйте собі в подібному задоволенні! Відпочинок в оточенні рідних людей – це важливо і потрібно.

Гороскоп на 24 квітня 2022: Стрілець

У вас багато енергії – не витрачайте її дарма: незважаючи на свято, знайдіть час для проекту, з яким пов'язуєте свої найголовніші очікування. Ваш сьогоднішній внесок у справу буде вкрай своєчасним і практично доленосним.

Гороскоп на 24 квітня 2022: Козеріг

Ваші сили закінчуються – саме час поповнити резерв. Тому не беріться за великі трудомісткі справи. Як можна більше відпочивайте і заряджайтеся позитивом від рідних і друзів.

Гороскоп на 24 квітня 2022: Водолій

Із оточуючих вас людей сьогодні виходять погані помічники: їм складно вас наздогнати і навіть просто правильно зрозуміти ваші інструкції, вони то забудуть щось, то наплутають. Загалом, якщо хочете менше тріпати свої нерви і швидше домогтися результату – беріться за справу самі, не чекайте чужої допомоги.

Гороскоп на 24 квітня 2022: Риби

Не лізьте у чужі справи: ваша допомога сьогодні недоречна – і в чомусь навіть на шкоду (і вам, і людям). Краще займіться чимось творчим: виплесніть емоції на папір – у вигляді абстрактної картини або віршика-буриме.