Гороскоп на 5 червня 2022: як домогтися успіху Овну і чому не варто плакати Діві / Колаж УНІАН

Сьомий місячний день, коли Місяць зростає в знаку Лев, астрологи радять присвятити покупкам. У той же час гороскоп на 5 червня 2022 року категорично забороняє брехати і метушитися. 

Зі словами в цей день взагалі варто поводитися обережно: можна нажити небезпечні неприємності через необережно кинуте слово. З іншого боку, цього дня корисно візуалізувати і промовляти вголос все хороше, про виконання чого ви мрієте. 

Рада дня: будьте спокійним, послідовним і чесним (як мінімум – по відношенню до самого себе).

Відео дня

Гороскоп на 5 червня 2022: Овен

Головне сьогодні – почати, а далі ви вже втягнетеся в процес. "Апетит" розгуляється по ходу справи. Тому не бійтеся братися за будь-які справи: вам сьогодні все до снаги, навіть те, що здавалося складним і нездійсненним.

Гороскоп на 5 червня 2022: Телець

Проведіть день із рідними людьми: таке спілкування піде на користь і вам, і вашим відносинам із близькими.

У самотніх представників знака сьогодні є шанс на вдале знайомство!

Гороскоп на 5 червня 2022: Близнюки

Вас сьогодні тягне на спілкування. Постарайтеся заздалегідь спланувати свій день так, щоб у ньому знайшлися час і місце для зустрічі з друзями, які готові вас вислухати або самі можуть побалувати вас цікавою розповіддю. 

Головна небезпека дня – вплутатися в суперечку: тримайте себе в руках!

Гороскоп на 5 червня 2022: Рак

Направте свій бойовий настрій в мирне русло: від прибирання до робочих проектів. Ви сьогодні гору здатні зрушити з місця – користуйтеся цим!

Гороскоп на 5 червня 2022: Лев

Не покладайтеся нині на удачу: доведеться взяти себе в руки і відповідально виконувати все, за що беретеся. Якщо зробити щось "тяп-ляп", то власні лінь і наплювання будуть відгукуватися ще довго.

Гороскоп на 5 червня 2022: Діва

Зірки пророкують вам якусь втрату. Але не поспішайте засмучуватися: швидше за все, ви сильно перебільшуєте цінність того, що ви втратите. Загалом, ставтеся до подій дня філософськи.

Гороскоп на 5 червня 2022: Терези

Сьогодні представникам знака найкраще буде вдаватися спілкування: можна сміливо планувати як ділові переговори, так і дружні посиденьки. Також вдалими будуть знайомства цього дня.

Гороскоп на 5 червня 2022: Скорпіон

Можете сміливо братися за щось нове: сьогодні планети сприяють вашим починанням. Тому якщо давно про щось мріяли, то сьогодні варто зробити хоча б півкроку в цьому напрямку – щоб задати правильний темп подіям.

Гороскоп на 5 червня 2022: Стрілець

Вас тягне творити добрі справи. З кармічної точки зору, це дуже добре. Ось тільки не дозволяйте залазити собі на шию – не забувайте і про свої інтереси.

Гороскоп на 5 червня 2022: Козеріг

Добре займатися завершенням старих справ. Вашої енергії повинно вистачити на все, за що не візьметеся. Головне – не розтратити день на пустий відпочинок.

Гороскоп на 5 червня 2022: Водолій

Вчиняти так, як бажаєте, щоб поводилися з вами – це для вас головний девіз дня. Від того, наскільки справедливим і чесним ви будете сьогодні, залежить ставлення до вас не тільки оточуючих, але і Всесвіту.

Гороскоп на 5 червня 2022: Риби

Ваша слабке місце цього дня – комунікація. Непорозуміння або чужий вплив здатні здорово зіпсувати вам життя. Тому ретельно аналізуйте все, що вам говорять сьогодні – і стежте за обіцянками, які даєте самі.

Читайте також: