Гороскоп на 8 травня 2022: Овен ловить удачу за хвіст, у Козерога фатальна зустріч / Колаж УНІАН

Дев'ятий місячний день, коли Місяць росте в знаку Лев, категорично не підходить для початку нових проектів. Тому гороскоп на 8 травня 2022 року всім знакам Зодіаку радить зайнятися звичною безпечної рутиною, довести до ладу те, що було розпочато раніше.

Гарний день для багатих покупок і світських заходів – але, з іншого боку, в цей період легко стати жертвою чужих інтриг і лестощів, тому краще не спиратися на чужу думку.

Цієї місячної доби Всесвіт може подавати людині знаки. Навіть якщо трактування вас засмучує – не турбуйтеся передчасно: хто попереджений – той озброєний.

Відео дня

Гороскоп на 8 травня 2022: Овен

День складеться вдало – якщо проявити максимальну активність. А якщо вирішили відлежатися і відпочити – то день пройде даремно: представники знака ризикують упустити шикарну можливість.

Гороскоп на 8 травня 2022: Телець

Кращий відпочинок – удома в сімейному колі. Максимум – вибратися в гості до кращого друга. Решту планів краще відкласти – інакше до пуття відпочити не вдасться.

Гороскоп на 8 травня 2022: Близнюки

Не налаштовуйтеся на відпочинок: цим планам не судилося збутися. Втім, приємно провести час можна і поза домом.

Гороскоп на 8 травня 2022: Рак

Сьогодні на багатьох представників знака чекає початок запаморочливого роману. Тільки для цього доведеться відкинути лінь, причепуритися і вийти в світ. Інакше ризикуєте проспати своє щастя.

Гороскоп на 8 травня 2022: Лев

Сьогодні вас легко спровокувати на скандал. Тому постарайтеся звести кількість зовнішніх подразників до мінімуму, а близьким м'яко і ласкаво (але твердо і доступно) пояснити: вам потрібний перепочинок, не варто вас смикати, всі з'ясування відносин потрібно відкласти хоча б на наступний день.

Гороскоп на 8 травня 2022: Діва

Не будуйте плани на цей день: занадто великий ризик, що все піде не так, як вам спочатку хотілося. Засмучуватися з цього приводу не потрібно – просто довіртеся інтуїції. І тоді все вийде навіть краще, ніж замислювалося.

Гороскоп на 8 травня 2022: Терези

Займіться чимось творчим: саме в цій сфері ви сьогодні здатні досягти найвищих висот. Прання і прибирання почекають – настав час реалізувати себе, дати волю своїй фантазії.

Гороскоп на 8 травня 2022: Скорпіон

Не відволікайтеся на дрібниці! У цей день якісь несподівані телефонні дзвінки або інші непередбачені дрібниці можуть відволікати від головної мети, яку ви собі намітили. Це дратує, але правила ввічливості або внутрішня скромність заважають ігнорувати або різко обрубувати такі перешкоди.

Зберіть волю в кулак – і ввічливо, але впевнено рухайтеся в тому напрямку, робіть те, що вигідно вам, а не "пристойно", "правильно" або "так треба". В цьому випадку підсумки дня вас порадують.

Гороскоп на 8 травня 2022: Стрілець

День обіцяє бути приємним і вдалим. Якщо якась прикра дрібниця і засмутить, нагадайте собі: це лише дрібниця, на контрасті з нею все хороше виглядає ще яскравішим.

Гороскоп на 8 травня 2022: Козеріг

Великий шанс зустріти свою долю: може, це буде новий любовний інтерес, а, може, і важливий діловий партнер. Так чи інакше, просидіти цей день вдома – не найкращий варіант. Але і поспішних рішень приймати теж не варто: потрібно дати почуттям охолонути, щоб рішення було холоднокровним і вивіреним.

Гороскоп на 8 травня 2022: Водолій

Хороший збалансований день: є і можливість відпочити, й умови, щоб попрацювати. Головне – дотримуватися балансу! При прийнятті рішень потрібно покластися на свою інтуїцію.

Гороскоп на 8 травня 2022: Риби

Ви сьогодні ризикуєте зірватися через якусь дрібницю. Тому краще з самого ранку направити свою енергію в мирне русло: на тренування, на прибирання або відправитися в довгу пішу подорож. Інакше ризикуєте зіпсувати відносини з близькими людьми.