Гороскоп на п'ятницю / kadinim.com

Зірки сьогодні будуть прихильні до сміливих і рішучих людей. Не бійтеся втілювати свої бажання в життя-Всесвіт буде всіляко цьому сприяти. 

Про це пише "1001 гороскоп".

Овен

Овну сьогодні буде важко зосередитися-будь-яка розумова праця буде даватися вам зі скрипом. Не посвячуйте оточуючих в свої плани передчасно. 

Відео дня

Читайте такожТягне як магнітом: знаки Зодіаку, які не можуть один без одного
Тілець

Тельцю сьогодні буде легко отримати бажане. Гороскоп радить йому витратити цей день на те, щоб налагодити нові контакти, заручитися чиєюсь підтримкою, влитися в колектив, просунути проект, попросити когось щось зробити.

Близнюки

Сьогоднішній день Близнюкам варто присвятити обдумуванню найскладніших завдань і будівництва планів на майбутнє. 

Рак

Сьогодні - день, коли найбільший успіх у будь-яких справах Раку принесе співпраця з оточуючими. Запорука Вашого успіху в партнерстві. 

Лев

Сьогодні Лев буде з успіхом долати перешкоди і братися практично за будь-які справи. 

Діва

Сьогодні Діві доведеться витратити на виконання будь-яких завдань набагато більше часу і енергії, ніж зазвичай. На її шляху раз у раз будуть виникати перешкоди, на вирішення яких буде потрібно чимало часу. 

Терези

Якщо сьогодні у Терезів не все вийде, то винні в цьому будуть виключно вони самі. День віщує їм хороші можливості, проте ваги можуть не в повній мірі ними скористатися або і зовсім пройти повз. 

Скорпіон

Якщо ви давно хотіли провести з кимось непросту розмову, сьогоднішній день підходить для цього якнайкраще. Сьогодні Скорпіон зуміє донести свої почуття і думки до співрозмовника і має всі шанси на те, що його правильно зрозуміють.

Стрілець

Сьогодні Стрільцеві буде болісно важко довести будь-яку справу до кінця, проте ще важче йому буде за цю справу взятися: його гороскоп передбачає неуважність і розслаблення.

Козеріг

Сьогодні Козеріг, швидше за все, буде повністю задоволений перебігом своїх справ – події обіцяють розвиватися так, як він і планував. Крім того, не виключені приємні сюрпризи і подарунки долі. Можливо, навіть фінансові.

Водолій

Сьогодні зірки гороскопу попереджає Водолія про те, що йому може не вистачити досвіду або знань для вирішення якихось питань. Це може стосуватися і особистого життя, і поточних справ.

Риби

Сьогодні справи у риб обіцяють складатися вдало навіть без особливих зусиль з їх боку! Це один з небагатьох днів, коли бажання риб будуть збігатися з їх можливостями. 

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: