Астролог Влад Росс / Скріншот YouTube

Владе, розкажіть, яке положення займуть планети в серпні і що нам принесе цей місяць?

Серпень можна назвати одним з найбільш ретроградних місяців в році, бо вісім планет з десяти можливих будуть перебувати в такому положенні. Звичайно, крім Місяця і Сонця, бо вони ніколи не бувають ретроградними.

1 серпня буде Осетрова повня. Її назвали саме так, тому що в цей день найкраще ловиться осетер. З іншого боку місяць буде перебувати у Водолії - знаку свободи, незалежності, інтелекту. Тому добре розлучатися з прихильностями, які втратили актуальність, закривати гештальти і двері, за якими вам більше нічого взяти. Крім того, повня буде в напрузі з Юпітером. Це говорить про великі очікування, а потім розчарування. Не варто будувати ілюзій.

Відео дня

16 серпня на нас чекає стресова повня. Варто бути дуже обережними, може відбуватися всяке - небезпечні перельоти, поїздки, можуть бути ДТП і нещасні випадки.

З 23 серпня Меркурій буде ретроградним, тому нічого не можна купувати - ні телефони, ні телевізори, ні будь-яку іншу техніку, бо все буде ламатися.

29 серпня ретроградним стане Уран, тому 20-ті числа небезпечні в плані виверження вулканів, техногенних катастроф, падіння літаків, вибухів ЗАЕС. 

31 серпня буде Блакитний місяць у Рибах. В кінці місяця можуть бути розхитані внутрішні страхи, тривожні почуття, самотність. 

У серпні буде несприятлива ситуація з підписанням контрактів. Також це найгірший місяць для шлюбу. Хто захоче розписатися в серпні, незабаром може розлучитися. Однак це найкращий місяць для відновлення зв'язків з екс-партнером.

Для яких знаків Зодіаку серпень пройде під щасливою зіркою?

Оскільки повня буде проходити у Водолії, то у них дуже хороші шанси обзавестися новим будинком або повернутися додому з-за кордону, побудувати сім'ю. Водолій - це саме той знак Зодіаку, який може бути успішним у фінансових питаннях, може спостерігатися творчий підйом.

Хороший період триватиме у Левів, бо Венера ніяк не може покинути їхній знак Зодіаку. Кохання, щастя, взаємовідносини будуть на висоті. Це найбільш заповзятливий і найвдаліший знак у серпні, особливо якщо вони повернуть колишніх ділових партнерів. Саме в ретроградну Венеру їм варто це зробити, тому що їхні стосунки стануть ще кращими і у Левів з'явиться більше можливостей і грошей. Тобто на них чекає кар'єрне просування.

Також хороший період буде у Тельця. Далекі подорожі, поїздки за кордон, відпустка, взаємини з далекими родичами можуть налагоджуватися. Можуть бути великі просування в кар'єрі і в фінансових питаннях.

І наостанок Рак. У них будуть добре йти справи з отриманням освіти, здачею іспитів. Вони можуть бути весь час в поїздках. Вдалими будуть відрядження. І, звичайно, можуть бути хороші домовленості про фінанси. Також хороший взаємозв'язок з покровителем, може бути просування в кар'єрі найближчий рік.

16 серпня нас чекає стресовий повний місяць, - Росс / фото depositphotos.com

А кому цей місяць принесе одні проблеми?

На жаль, Дівам. Вона сильно реагує на ретроградність Меркурія, до того ж по їхньому знаку буде проходити Марс і Чорний Місяць опиниться в будинку підстав і обману. Для Діви це буде катастрофічний період. Ніяких нових справ не можна починати. Зате добре позбавлятися від усього старого, від мотлоху, робити ремонт, позбавлятися від коханців. Може бути зрада.

Негативним чином ретроградний Меркурій впливатиме на Близнюків. Перша половина місяця для них ще буде сприятливою, а ось друга - провальною. Можуть виникати проблеми з начальством. Будуть суперечки, сварки. Краще не доводити справу до абсурду, тому що Близнюки можуть бути звільнені. Не на руку їм зіграє і Блакитний Місяць. Можуть бути складні ситуації з родичами. Не лізьте на рожен.

Не пощастить і Стрільцям. У них можуть бути невиправдані витрати, особливо на коханок. Також напруга буде в плані поїздок, вони опиняться невдалими.

Також планета великого нещастя Сатурн буде проходить по знаку Зодіаку Риби, а також в кінці місяця в цьому знаку буде Блакитний Місяць, тому у них все буде валитися з рук. Я б рекомендував їм зробити паузу і трохи відпочити. Ідеальною буде поїздка на море.

Скажіть, яким знакам в серпні дуже пощастить з грошима?

Однозначно Тельцям. У них дуже хороший шанс, тому що одночасно і Юпітер, і Уран в цьому знаку. 

А для яких знаків будуть вдалі нові знайомства?

Венера все ще в знаку Лева, тому я б поставив їх на перше місце. Вони можуть зустріти свою долю. Також хороша ситуація у Овна. Вони теж можуть зустріти своє кохання і стати по-справжньому щасливими. У плані особистих стосунків все добре буде у Водоліїв. Вони можуть одружитися. Цікаво, що Водолії можуть створити міцний союз з людьми з минулого. Наприклад, у них можуть зав'язатися стосунки з однокласниками. 

31 Серпня буде Блакитний місяць у Рибах, - астролог / фото ua.depositphotos.com

А кому навпаки загрожує розрив стосунків?

Серйозним чином на це можуть бути налаштовані Терези. У них можуть виникнути сварки, суперечки і навіть судові розгляди з другою половинкою. 

Скажіть, у яких знаків можуть виникнути проблеми зі здоров'ям?

Найнебезпечніший період в цьому плані у Діви. Вони можуть отримати травму, може постраждати шлунково-кишковий тракт. Також серйозно варто поставитися до свого здоров'я Козерогам, бо вони можуть постраждати від каменів в нирках. І Скорпіонам варто бути обережними, особливо в поїздках. 

Які дні серпня будуть найсприятливішими для поїздок?

Якщо ви хочете відправитися на море, то найкраще робити це 3, 4, 12, 13 і 31 серпня.  Поїздка в гори буде вдалою з 26 по 28 серпня. Оздоровитися в санаторії бажано в такі дні як 3, 4, 13 і 21 серпня. Ділові поїздки і відрядження краще планувати на 17, 18, 26, 27, 28 серпня.

А ось 1, 2, 14, 15, 29 і 30 серпня будуть несприятливими для поїздок, тому краще в ці дні залишатися вдома.