З'явився гороскоп на 8-е серпня / ua.depositphotos.com

Дзеркальна дата 8.08.2020 готує нам безліч сюрпризів. Відомий астролог розповів, для яких знаків Зодіаку цей день стане фатальним.

Про це пише slovofraza.

Tілець

Для Тільця 8-го серпня - дуже сприятливий день, наповнений новими можливостями і реальним потенціалом до позитивних трансформацій. Однак Tілець прокинеться з огидним настроєм і буде дивитися на світ крізь негативний фільтр. Бережіться такого настрою, воно може перешкодити вам добитися бажаного.

Відео дня

Читайте також"Можуть повернутись буремні 90-ті": астролог враз прогнозом для України Терези

Терезам цей день дозволяє досягти нових перемог на професійній ниві і реалізувати масу унікальних ідей. Але це також дуже небезпечна доба, через що дата здатна стати фатальною. При цьому Терезам слід побоюватися підступного маніпулятора, який дуже близько підібрався до вашого оточення і незабаром зможе повністю підпорядкувати собі ваші дії. Придивіться інакше всі майбутнє Терезів опиниться під загрозою. Ця людина з'явилася в житті відносно недавно і поки ніяк себе не видає, але ви зможете розкусити його.

Стрілець

Щоб дзеркальна дата 8 серпня не стала фатальною для Стрільця в негативному сенсі, йому потрібно протягом усього дня зберігати спокій. Це надмірно заморочливі і метушливі добу, коли навколо спостерігається справжній хаос. Багато зодіакальних представників ризикують розгубитися і допустити фатальних помилок. Однак Стрілець звик до подібної обстановці і у нього є всі шанси зберегти спокій і врівноваженість, щоб досягти приголомшливих результатів. Це ідеальний час для інвестицій, саморозвитку і нових знайомств. Причому гороскоп нагороджує вас великим запасом енергії, так що вийде просунутися вперед відразу у всіх напрямках.