Гороскоп для Водолія на місяць / pixabay.com

Останній місяць осені 2023 для Водоліїв не можна назвати аж надто вдалим. Шарпати буде то на роботі, то вдома, а деякі заплановані справи і зовсім можуть провалитися. 

Гороскоп кар'єри на листопад 2023 

У листопаді уродженці сонячного знака Водолій можуть зіткнутися з деякими труднощами на роботі. Доведеться багато працювати, задоволення від роботи може не вистачати, а напруга може бути занадто сильною. Ба більше, поїздки, пов'язані з роботою, виявляться безрезультатними, тому краще буде, якщо ви їх відкладете на якийсь час.

Слід проявити обережність і тим, хто веде свій бізнес. Спільні проєкти з партнерами можуть зазнати деяких втрат.

Відео дня

У фінансовому відношенні справи підуть на поправку в другій половині місяця.

Гороскоп кохання на листопад 2023 

Листопад, каже гороскоп на місяць, Водолій не зможе назвати гарним і у сфері особистих стосунків. Розбіжності з партнером можуть порушити гармонію в сім'ї.

Порада: стримуйте своє самолюбство. Не будьте різкими у спілкуванні - важливо не те, що ви говорите, а те, як ви говорите. Будьте м'якшими. Гороскоп на місяць радить також поліпшити сексуальне життя - воно здатне усунути більшість подружніх розладів.

Також цього місяця приділіть особливу увагу дітям у сім'ї.

Гороскоп здоров'я на листопад 2023 

Стан здоров'я на початку місяця буде посереднім: можливі різні нездужання, що цілком може бути пов'язано з початком приходу холодів і сезоном застуд. Але протягом місяця вони зникнуть, і ви знову будете сповнені енергії - спрямуйте її в правильне русло, радить гороскоп для Водолія на листопад.

Раніше ми публікували місячний календар на листопад 2023 з сприятливими і несприятливими днями.

Вас також можуть зацікавити новини: