Сумісність Лева з іншими знаками Зодіаку / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Жінка-Лев - справжня спокусниця, яка підкорює серця чоловіків і збирає навколо себе натовпи шанувальників. Такий же і чоловік-Лев, адже його харизмі, чарівності і освіченості можна тільки позаздрити. У відносинах з ними хочуть бути всі, але далеко не кожному це під силу.

З ким сумісні в коханні Лев-чоловік і жінка - перелік знаків

Лев-знак Зодіаку, який з народження обдарований дуже сильною енергетикою. Люди цього сузір'я домагаються неймовірних успіхів, якщо вміють керувати своїми емоціями. Вони зачаровують з першого погляду, завдяки харизмі і красі, але, найчастіше, досить зарозумілі, що заважає будувати особисте життя. Чи сумісний Лев з тим, кого він вибрав в супутники? Подивимося:

  • Овен і Лев - сумісність середня, особливо якщо пара зійшлася на грунті конкуренції. Швидше за все, партнери будуть постійно боротися за пальму першості, хоча і зможуть жити мирно. Правда, Лев і Овен сумісність вибудувати дійсно зможуть, але доведеться кілька разів купити новий посуд.
  • Телець і Лев - сумісність низька, хіба що якщо Телець погодиться весь час вчити і направляти навіженого Лева. При цьому, вогненний знак буде постійно використовувати Тельця в своїх цілях, натомість не віддаючи ні справжнього кохання, ні пристрасті. У парі Лев і Телець сумісність буде неможлива через занадто різні філософії.
  • Близнюки і Лев - сумісність висока, так як повітря роздуває вогонь. Будь-які ідеї Лева будуть прийняті з захопленням, Близнюк завжди допоможе реалізувати їх. Крім того, партнер повітряного знака зможе підлаштуватися під характер навіть найскладнішого Лева, а це величезний плюс.
  • Лев і Рак - сумісність низька, це більше вороги, ніж друзі. Вони можуть уживатися в одному просторі, тільки якщо рідко зустрічаються, але досить пари поглядів або реплік, щоб розв'язався справжній скандал. Льву захочеться зруйнувати все навколо себе, а Рак скоріше втече в тихе місце. У поєднанні Рак і Лев сумісність може бути тільки за умови різних міст, а краще - планет.
  • Лев і Лев - сумісність середня або низька (в залежності від віку). Тільки зовсім юні представники вогню можуть жити разом і будувати відносини. Люди більш старшого віку відмовляться від цього, адже ніхто не захоче стати другим номером. Момент власного "я" кожного з партнерів буде придушувати іншого, а це нічим хорошим не закінчиться.
  • Лев і Діва - сумісність низька, адже раціональний земний знак не зможе встояти і постійно даватиме свою оцінку діям Лева. Підкорити сильну Діву можна тільки агресією і тиранією, а це жахливий сценарій. У парі Діва і Лев сумісність можлива на рівні спілкування, щоб отримати мудру пораду, але будувати відносини не рекомендується.
  • Лев і Терези - сумісність висока, тому що повітряний партнер душі не чає в своєму коханому. Лев зможе бути лідером, до того ж, отримає підтримку і турботу у всіх починаннях. У парі Терези і Лев сумісність досягається завдяки зерну розсудливості і повазі, а не тільки сліпій пристрасті.
  • Скорпіон і Лев - сумісність середня, тому що Скорпіон не менш сильна особистість, ніж Лев. Підкорити його не вдасться, обвести навколо пальця теж, зате перегоріти - легко. Скорпіон вміє виводити людей на чисту воду і бити в найболючіше місце, тому вразливому Леву краще тримати водний знак на дистанції.
  • Лев і Стрілець - сумісність висока, але тільки якщо Лев зуміє знайти підхід до такої ж вогненної особистості. Стрілець - міцний горішок і банальними залицяннями його не взяти. Якщо Льву вдасться направити Стрільця в мирне русло і "домовитися", то цю пару можна вважати ідеальною.
  • Козеріг і Лев - сумісність низька, тому що вогняний знак буде використовувати земний в своїх корисливих цілях. Більш порядного і відданого партнера знайти важко, та ось тільки Козеріг все прекрасно розуміє. У парі Лев і Козеріг сумісність може бути тільки на рівні дружби.
  • Лев і Водолій - сумісність середня, але може стати високою, якщо ці протилежності перестануть сприймати один одного в якості конкурентів. Водолій зможе розкрити потенціал Лева, а Лев дасть багато яскравих ідей, але варто пам'ятати, що в парі Водолій і Лев сумісність підвищується або знижується в залежності від дій самих людей.
  • Лев і Риби - сумісність низька через надмірну чутливість Риб. Водний знак спрацює, як "зашморг" для Лева, який спочатку цього не помітить. Вогняному знаку краще не вплутуватися в такі відносини, тому що він вийде з них переможеним.

Астрологи кажуть, з ким буде щасливий Лев - сумісність висока зі Стрільцем, Водолієм, Терезами і Близнюками. Не рекомендується будувати відносини з Тельцями, Раками, Левами, Дівами, Козерогами і Рибами.

Відео дня

Вас також можуть зацікавити новини: