Який ти лиходій з фільмів / колаж УНІАН

Кожна людина має свою темну сторону, яку намагається приховати. Кінозлодії приваблюють нас тим, що дають волю темряві всередині себе. Антагоністи сучасних фільмів запам'ятовуються глядачам набагато більше, ніж звичайні "хороші хлопці". Ми проаналізували риси характеру кожного знака Зодіаку і співвіднесли їх з популярними кінозлодіями. Дізнайтеся на нашому сайті, який ви лиходій за гороскопом.

Відео дня

Овен - Термінатор, "Термінатор"

Керований планетою Марс знак Овен - це дуже цілеспрямована людина, готова досягти своєї мети будь-яким способом. Войовничий Термінатор, який стріляє в кожного, хто стоїть на його шляху, відповідає імпульсивній природі Овна: спочатку дійте, а потім задайте питання.

Люди-Овни можуть бути впертими в досягненні мети, чудово виглядають в чорній шкірі і часто діють зопалу - три речі, які характеризують Арнольда Шварценеггера як Термінатора.

Телець - Голлум, "Володар перснів"

Тельці відомі своєю любов'ю до комфорту і прихильністю до матеріальних цінностей. Це один з найжадібніших знаків Зодіаку. У Тельців є один грішок: вони нерідко маніпулюють іншими людьми і намагаються отримати вигоду з чужих конфліктів.

Ці якості в крайніх проявах притаманні Голлуму з "Володаря перснів", який під владою Персня Всевладдя став жадібною і жалюгідною істотою.

Близнюки - Фредді Крюгер, "Кошмар на вулиці В'язів"

Близнюки характеризуються двоїстою природою. Ці люди часто ведуть "подвійне життя" і не повністю розкриваються перед близькими. Все це характерно для супер-жахливого Фредді Крюгера, якому вдавалося якийсь час бути одночасно вбивцею дітей і батьком.

Близнюкам також часто важко відрізнити фантазію від реальності. У порівнянні з іншими лиходіями-вбивцями 80-х років, Крюгер - дуже балакучий і жартівливий. Вірний мінливій і рухливій природі свого характеру, Крюгер вбиває задля отримання гострих відчуттів в країні сну.

Рак - Джоффрі Баратеон, "Гра престолів"

Принц Джоффрі є одним з найнеприємніших персонажів телесеріалу "Гри престолів". Він розпещений, деспотичний, мстивий і вкрай жорстокий. При цьому він боягузливий і здатний знущатися тільки над слабкими, і лише коли поруч присутня особиста гвардія.

Цей закомплексований "мамин синок" втілює в собі найгірші риси, які можуть бути притаманні Ракам. Як і багато Раків, він намагається приховати невпевненість в собі агресією і погрозами.

Який ви лиходій За знаком Зодіаку / скріншот

Лев - Джокер, "Бетмен"

Леви - дуже гордовиті люди, які люблять пафос, видовища і славу. Вони не бояться і навіть прагнуть відрізнятися від інших, хочуть бути особливими і запам'ятатися. Ці якості властиві знаменитому Джокеру.

Головний противник Бетмена Джокер втілює темну сторону цього знака. Джокер нічого не робить без публіки і грандіозного видовища. Правила існують не для нього, а суспільна мораль викликає насмішку. Як і самозакохані Леви, він насолоджується увагою до своєї персони.

Діва - Моріарті, "Шерлок Холмс"

Геній кримінального світу, який не поступається в рівні інтелекту знаменитому детективу Шерлоку Холмсу, став одним з найяскравіших кінозлодіїв в історії. Джим Моріарті майстерно маніпулює іншими, змушує людей чинити так, як йому вигідно, прикидається зовсім іншою людиною. Його характер схожий з Дівами, які також відрізняються розвиненим інтелектом і непогано маніпулюють близькими.

Який ти лиходій за гороскопом / скріншот

Терези - Дарт Вейдер, "Зоряні війни"

Терези перебувають у вічному пошуку свого шляху і постійно озираються на своє минуле. Вони часто змінюють свої погляди і цілі через події, що відбуваються в особистому житті. 

Таким був і Дарт Вейдер, чаша терезів якого схилилася до зла. Він сам вирішив перейти на темну сторону, бо втратив дружину, яка щиро його любила. У ньому була прихована велика сила і великі можливості, але він вибрав темряву.

Скорпіон - Ерік Кіллмонгер, "Чорна пантера"

Недовірливий, маніпулюючий іншими людьми, мстивий і сексуальний Кіллмонгер з кіновсесвіту "Месників" уособлює багато характернтх рис Скорпіона. Ці люди відомі своєю цілеспрямованістю і безжалісністю в досягненні бажаного.

Кіллмонгер став одержимий помстою після того, як його батька вбили. Заради звершення помсти він став безжальною, жорстокою і запальною людиною, натренованою в сотнях боїв. Приклад цього персонажа показує, що Скорпіонів краще ніколи не ображати.

Стрілець - Джон Крамер,"Пила"

Стрільці - дуже заповзятливі люди, які розглядають життя як велику авантюру і прагнуть отримати максимальну вигоду з будь-якої ситуації. Вони дійсно люблять життя і не розуміють людей, які живуть даремно. Стрільці часто мають власні ідеали і прагнуть нав'язати їх іншим.

Ці якості характерні для головного лиходія фільму "Пила" Джона Крамера, відомого під прізвиськами Пила або Конструктор. Він влаштовує смертельні пастки для своїх жертв, оскільки прагне навчити їх цінувати і захищати єдине життя і усвідомити свою смертність.

Який ти лиходій За знаком Зодіаку / скріншот

Козеріг - Лорд Волдеморт, "Гаррі Поттер"

Головний противник Гаррі Поттера тому Ярволод Реддл, більш відомий як Волдеморт, запам'ятався фанатам франшизи своїми видатними лідерськими і організаторськими здібностями, умінням вести за собою людей і абсолютною впевненістю у власній правоті.

Впертість, лідерські якості, прагнення до величі і бажання довести власну значимість - ці якості властиві людям зі знаком Зодіаку Козерога. Ці люди часто прив'язуються до матеріальних речей, як і лорд Волдеморт, який збирав магічні трофеї для перетворення їх в горокракси. Для Козерогів і для Волдеморта характерне прагнення до незалежності і самостійності, небажання приймати чужу допомогу.

Також Козероги часто переживають різкі потрясіння в дитинстві і змушені рано дорослішати. Таке сталося і з Волдемортом, який все життя був сиротою і навчився діяти наодинці.

Цікавим є той факт, що сам Темний Лорд також є Козерогом, оскільки народився 31 грудня. Тож таким знаком Зодіаку персонажа нагородила сама Джоан Роулінг.

Водолій - Ганнібал Лектер, "Мовчання ягнят" 

Люди зі знаком Зодіаку Водолій часто є невизнаними геніями, незрозумілими творцями і одинаками. Вони відрізняються холоднокровністю і відстороненістю, гострим розумом і бажанням перекроїти весь світ під себе. Водолії часто прагнуть стати частиною інтелектуальної еліти і зневажають все просте.

Такими якостями володіє і ганнібал Лектер - блискучий маніпулятор, аристократ і одночасно серійний вбивця. Він намагається завжди виглядати елегантно і принизити співрозмовника своєю ерудицією. Ганнібал Лектер володіє хитрістю і злопам'ятністю - головними недоліками Водоліїв.

Риби - Танос, "Месники" 

Люди-Риби за характером зарозумілі і впевнені в своїй правоті. Вони вважають, що тільки вони одні відкрили вселенські істини, а всі незгодні з ними - просто дурні. Риби дуже вразливі і здатні на жахливі вчинки через відчуття несправедливості.

Все це характеризує лиходія всесвіту Marvel Таноса. Він жорстокий і нещадний прихильник геноциду, але його мету можна назвати благородною - Танос хоче знищити половину Всесвіту, щоб врятувати планети від перенаселення і бідності. Коли Танос розуміє, що жива половина людей не підтримує його методи, то все одно не відмовляється від своїх переконань, що характерно для впертих Риб.

Ще одна якість Таноса, яке ріднить його з Рибами - це звичка збігати від реальності. Як каже сам лиходій: "Реальність часто розчаровує. Тепер реальність може бути такою, якою я хочу".

Вас також можуть зацікавити новини: