Китайський гороскоп Діва / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Китайський гороскоп по року народження вважається дуже древнім і точним. Ми підготували Китайський гороскоп на 2024 рік для Дів, народжених в різні роки. Прогноз на наступний рік підготував відомий український астролог Макс Гордєєв - instagram.com/maxgord.

Відео дня

Пацюк 

Акцент Пацюків у 2024-му має бути на власному здоров'ї. Варто заздалегідь перевіритися на наявність захворювань на початку року. Порада зірок пройти диспансеризацію в січні особливо актуальна для вас. Від самопочуття залежать і всі інші сфери. Ті, хто відчуває себе здоровим і повним сил, зможуть досягти будь-яких вершин. Тому китайський гороскоп для Дів радить звертатися до лікаря при будь-яких скаргах на погане самопочуття.

Бик

Бикам не варто впадати у відчай через труднощі з грошима в березні. Краще подвоїти свою завзятість в професії, тоді положення вирівняється швидше. Постарайтеся на сто відсотків використовувати свої професійні навички або навіть поліпшити їх, отримавши додаткову освіту. До середини літа все нормалізується. Грошей буде вистачати на відпочинок, розваги і необхідні покупки.

Тигр 

Амбітні Тигри почнуть роздумувати про те, щоб відкрити власний бізнес. Я не раджу робити цього в рік Дракона. Краще подвойте свої зусилля на постійній роботі. Таке завзяття помітить начальство. Вам можуть додати зарплату або підвищити на посаді, що теж веде до фінансових поліпшень.

Кролик 

Для Кроликів буде актуальною сфера комунікацій. Їх чекають численні знайомства. Нові люди зможуть стати друзями або колегами по роботі. Постарайтеся з усіма знайти спільну мову. Побудовані зв'язки можуть сприятливо позначитися на кар'єрі та особистому житті. Пам'ятайте, що все в цьому світі ми отримуємо через інших людей.

Дракон 

Драконам не варто чіплятися за старе, особливо в сфері кар'єри. Якщо не змінити роботу, матеріальне становище може погіршитися. Не варто боятися змін, поставтеся до них, як до чогось неминучого. Можливо, доведеться кардинально змінити вид діяльності, щоб повернути в своє життя фінансову стабільність.

Китайський гороскоп на 2024 рік Діва / фото ua.depositphotos.com

Змія 

Багато Змій давно подумували про те, щоб перетворити своє хобі в роботу. Рік Дракона дає прекрасну можливість втілити задуми в життя. Якщо ви були зайняті пошуком призначення, то напевно знайомі з інформацією про те, що реалізована місія людини приносить їй хороші гроші. Нічого не бійтеся, у вас все вийде.

Кінь 

Для Коней рік Дракона буде сприятливим, особливо в грошовій сфері. Ви зможете отримати непоганий прибуток. В кінці весни зверніть увагу власне здоров'я. Побережіть сили, сходіть до лікаря, якщо щось турбує. В цей же час варто уникати сумнівних пропозицій, до зростання доходів вони не приведуть.

Коза 

У січні і лютому Діви-Кози можуть стати жертвою шахрайської схеми. Слід бути готовими до такого розвороту справ і заздалегідь виробити тактику поведінки. Пропозиції заробітку, які не викликають у вас довіри, краще ігнорувати. Дракон доброзичливо ставиться до Кози і оберігає її від можливих проблем.

Мавпа 

На Мавп очікують великі зміни в особистому житті. Багато з них зможуть, нарешті, зустріти надійного партнера і стати щасливими. У кар'єрі теж буде все добре, якщо тримати під контролем свій конфліктний характер. Пам'ятайте, що інші люди не зобов'язані підлаштовуватися під ваші вимоги. Вчіться рівноправному партнерству з колегами.

Півень 

Народжені в рік Півня Діви зможуть повною мірою проявити ту активність, яка їм властива. Рік Дракона сприятливий для відкриття власного бізнесу людьми цього знака. Особливо не варто боятися змін тим, хто працює на ненависній роботі і відчуває брак фінансів. Своя справа зробить вас успішними, почніть з першого кроку. Китайський гороскоп для Дів на 2024 рік в цілому радить вам бути сміливішими і частіше проявляти ініціативу.

Пес

Собакам важливо мати поруч вірного і надійного партнера. Рік Дракона подарує можливість зустрічі саме з такою людиною. Вас будуть не тільки любити, а й оберігати від життєвих негараздів, агресії. Не виключено, що партнер захоче поліпшити ваше матеріальне становище.

Кабан 

У Дів-Кабанів великий ризик здійснення необдуманих витрат. Щоб не пустити гроші за вітром, постарайтеся економити кошти. Якщо вам захочеться відпочити, виберіть компромісний варіант, купивши путівку на менш престижний курорт. Ті, кому актуальна покупка нерухомості, зможуть це зробити до кінця року.

Вас також можуть зацікавити новини: