Коридор затемнень 26 травня – 10 червня перший у новому 20-ти річному циклі / REUTERS

Затемнення-це тимчасове згасання джерела світла. Точки затемнень-точки перезавантаження, кожна людина може віддати, завершити, позбутися від усього, що заважає. Теми, що підняли в сезон затемнень 26 травня – 10 червня 2021, будуть створювати фон подій на найближчі місяці – до затемнення 19 листопада. 

З 30 травня по 23 червня - період ретроградного Меркурія, що посилює фон того, що відбувається. У затемнення і без того все спотворюється, а тут ще й ретроградність. Але це вказує на кармічність того, що відбувається, розповіла УНІАН астролог Марина Скаді.

Читайте такожМісячний календар на червень: сприятливі та несприятливі дні наступного місяцяКоридор затемнень 26 травня – 10 червня перший в новому 20-ти річному циклі, який почався 21 грудня 2020. Відповідально підійдіть до планування свого майбутнього. Те, що відбувається в цей період, буде мати велике значення на багато років вперед.

Відео дня

Місячне затемнення настає в повний місяць поблизу місячних вузлів. Місячне затемнення - це затемнення душі, в такі дні багато бачиться в чорному світлі, виникає невдоволення життям. Повний місяць - це опозиція Сонця і місяця, тобто Земля в цей період знаходиться між Сонцем Місяцем. 

Коридор затемнень відкриє повне місячне затемнення 26 травня о 14:19 за київським часом в 6° Стрільця на південному місячному вузлі. У це затемнення необхідно позбутися від похмурих емоцій і включити свідомість, почати думати, аналізувати і знаходити оптимальні рішення. Вже з наявним досвідом, прийшов час шукати нове і перспективне і застосовувати це на практиці. 

Південний вузол - це традиції, звички, те, що усталилося, знайоме і комфортно. Щоб поліпшити якість свого життя, в місячне затемнення 26 травня, потрібно міняти ставлення до наявного стану речей. 

Місячне затемнення на південному вузлі допомагає позбутися від застарілого і нежиттєздатного. По-старому вже неможливо, відбувається переоцінка усталеного, з необхідністю шукати нові варіанти, але які, поки ще не видно, до кінця не ясно. У сонячне затемнення 10 червня, тобто в молодик все стане зрозуміло і в життя увійде нове, позаду залишиться старе, почнуться оновлення і люди будуть набувати новий досвід. 

Місячні затемнення підходять для завершення, усунення перешкод і залучення в життя матеріальних благ, для поліпшення здоров'я, відмови від шкідливих звичок. 

Затемнення на південному вузлі-те, що зрозуміло, відомо, звично, але вже не актуально. Це пройдений етап, вигадана надійність. У місячне затемнення складно зрозуміти свої почуття і емоції, роль Місяця починає грати Сонце. Місяць-це внутрішнє, приховане, емоції, інтуїція. Сонце - це свідомість, ясність, воля, зовнішній прояв. Брак емоцій, складності прояву інтуїції, спустошеність внутрішнього світу, компенсується великою кількістю волі, демонстрацією якостей, часто в спотвореному прояві. 

Місячне затемнення (затемнення душі) більше впливає на жінок, дітей, на тих людей, які ведені. Що стосується здоров'я-травна система і психіка знаходяться під напругою. 

2 червня 2021-важлива дата між затемненнями 26 травня і 10 червня, потрапляє на період ретромеркурія. Це енергетично сильний день-серединна Точка між затемненнями. У цей день активізуються кармічні теми, болючі, складні питання, тому слід бути готовими до найнесподіваніших життєвих поворотів. Головна характеристика серединних точок-це непередбачуваність подій, явищ, процесів. 

Щоб згладити гостроту протиріч, знизити градус напруги, розв'язати кармічні вузли, в цей коридор затемнень необхідно проаналізувати своє життя, витягти певні уроки, зрозуміти і визнати вчинені помилки, внести корективи і сміливо рухатися в напрямку реалізації цілей. 

Складний період для всіх-перша декада червня. Приблизно з 1 червня відчувається протистояння Марса і ретроградного Плутона, ця напруга особливо потужно проявиться 5 червня – точний аспект відбудеться о 22:45 за київським часом. Згадайте події другої половини червня 2019 року-попередня опозиція Марса і Плутона, це допоможе уникнути помилок в сьогоденні. 

Опозиція двох войовничих планет Марса і Плутона, посилюється тим, що відбудеться в коридор затемнень на ретро Меркурії. Аварії, гучні злочини, протести, ескалація військового конфлікту – найбільш ймовірні події першої декади червня. Підвищена конфліктність, душевна напруженість сприяє прояву важких захворювань. Ми можемо почути про великомасштабні політичні, економічні або природні явища. Невдалий час для вирішення назрілих проблем розподілу прибутку. Це важкий період для шлюбу або любовних відносин. 

10 червня о 13: 42 за київським часом, відбудеться кільцеве сонячне затемнення в 20° Близнюків на північному місячному вузлі, яке символічно можна охарактеризувати як: прояснення. Розчищаємо шлях, отримуємо ресурси. 

Сонячне затемнення настає в молодик поблизу місячних вузлів. Це затемнення духу. Молодик-це з'єднання Сонця і Місяця. Сонячні затемнення-сприятливі для корекції якостей характеру, для зміни в поведінці, у взаєминах.

У сонячне затемнення немає Сонця, тобто свідомості, але багато Місяця – емоцій. Ясність, воля, свідомість замінюється емоціями, мало життєвих сил. Свою центральну роль людина не бачить усвідомлено. Ненавмисно може продемонструвати те, що має бути приховано. Видно емоції, відсутнє розуміння загрози. 

Будь-яке затемнення дає блок, часто проявляється у відсутності перспектив. Але наше завдання, не допустити фіксації цього блоку, адже Північний вузол підтримує сам принцип життя. Затемнення на північному вузлі дає можливості для майбутнього, якщо звичайно працювати над собою, намагатися позбавлятися від внутрішніх блоків. 

При сонячному затемненні на північному вузлі-майбутнє не освітлено, не усвідомлюється, багато тривог і хвилювань в ці дні. Людина не бачить, не відчуває і не розуміє як використовувати можливості. Реальність спотворена-затьмарюється Сонце. Нове, незнайоме сприймається в спотвореній реальності. По місяці, якої багато, тобто багато емоцій, спливають страхи, хочеться усамітнитися. З'являється страх вийти в центр, бути на виду, продовжити себе у творчості, в дітях. 

Оскільки сонячне затемнення 10 червня 2021 відбувається в знаку повітряної стихії – в Близнюках, то ресурси для майбутнього можна придбати при активізації ментальної сфери – навчання, отримання інформації, спілкування. Це затемнення є продовженням кільцевого сонячного затемнення 31 травня 2003, можна спробувати згадати події цього періоду, і використовувати минулий досвід в сьогоденні: на підставі старого фундаменту, будувати своє майбутнє. Наступне затемнення даного Сароса відбудеться 21 червня 2039 року. 

Затемнення 26 травня і 10 червня належать до серії Сароса 5 N, її народження було 12 жовтня 1624 року, дуже незвичайна серія Сароса, що містить несподівані спалахи ідей, що має підсвідомий відтінок. Сутність цього сімейства затемнень-передчуття і інтуїція. Це творча серія, яка сприяє прояву прихованих талантів і здібностей. 

В цілому, серія 5 N сприятлива, але, оскільки ретро Меркурій і опозиція Плутона з Марсом в цей коридор затемнень вносять напругу, то варто бути готовими до того, що життєві сили можуть перевірятися в екстремальних ситуаціях. Тобто це буде " струс» в інтересах майбутнього. Перегляд майбутніх перспектив, з урахуванням минулого досвіду і повне оновлення, трансформація, відродження. Сонячне затемнення на північному вузлі, завжди в інтересах майбутнього. 

У місячне затемнення важливо дотримуватися баланс внутрішнього і зовнішнього, тобто врівноважити опозицію Сонця і Місяця. У сонячне затемнення важливо це правильно з'єднати-молодик це з'єднання Сонця і Місяця. 

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: