У четвер Раки шукатимуть рівновагу / фото ua.depositphotos.com

У четвер, 12 січня, Леви будуть купатися в любові і ласці, а ось Скорпіонам варто стежити за своїм гаманцем і відмовитися від зайвих витрат. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку - читайте в гороскопі від УНІАН.

Овен

На Овнів чекає нове життя. Все може різко змінитися, однак ви можете бути до цього не готові. Навчіться швидко перебудовуватися і радіти новому, все буде добре.

Телець

12 січня Тельцям варто подумати про майбутнє. Ви можете зрозуміти, чого насправді хочете від життя. Прислухайтеся до свого серця і дозвольте собі мріяти.

Відео дня

Близнюки

Карти Таро обіцяють Близнюкам відпочинок на самоті, який варто присвятити не тільки сну або перегляду серіалів. Займіться аналізом своїх вчинків і спробуйте знайти помилку, яка не дає вам рухатися вперед.

Рак

У четвер Раки будуть шукати рівновагу. Ви ризикуєте вдаритися в крайнощі і спровокувати конфлікт. Будьте спокійніше.

Лев

Левів оточать любов'ю і ласкою. Вони будуть купатися в поцілунках і подарунках. А ті, у кого ще немає пари, можуть зустріти свою долю саме в цей день. 

Діва

Карти Таро обіцяють Дівам гарний настрій і затишок. Ви можете присвятити час близьким і на якийсь час забути про роботу.

Терези

На Терезів чекають неприємності. Можливо, вам варто звернути увагу на своє здоров'я і навіть сходити до лікаря.

Скорпіон

У четвер Скорпіонам краще стежити за своїми речами. Ви можуте втратити гаманець або щось цінне. Також можливо, що доля "покарає" вас іншим чином, ви можете втратити гроші через необдумані покупки.

Стрілець

Стрільцям варто проявити доброту і милосердя. Допоможіть тим, хто цього потребує. Не шкодуйте сил і часу, добро повернеться.

Козоріг

Карти Таро пророкують Козерогам емоційний день. Ви можете сильно чомусь радіти або ж навпаки сумувати. Все залежить від того, що ви оберете - наполягати на своїй правоті або ж вчитися шукати компроміси.

Водолій

Водоліям варто вдаритися в роботу. Ви ризикуєте потрапити під гарячу руку керівництва, а тому виконуйте всі завдання і не ухиляється.

Риби

12 січня до Риб можуть нагрянути гості. Слід задуматися про наведення ладу в вашому "гніздечку", адже мало хто оцінить ваш "творчий безлад".

Нагадаємо, раніше астрологи назвали три знаки Зодіаку, які розбагатіють вже цього тижня.

Вас також можуть зацікавити новини: