Тельців чекають проблеми на роботі / фото ua.depositphotos.com

У неділю, 19 лютого, Левам варто чекати на несподіваний поворот у відносинах. А Терезам краще готуватися до скандалів. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку - читайте в гороскопі нижче.

Овен

Овнам доведеться розплутувати великий клубок з пліток і інтриг. Ви заплуталися у своїй брехні і ризикуєте сильно через це постраждати.

Телець

На Тельців чекають проблеми на роботі. Ви можете опинитися в епіцентрі скандалу, через що на вас "спустять всіх собак".

Відео дня

Близнюки

Карти Таро обіцяють Близнюкам біль втрати. Ви можете втратити друга або близьку людину, варто відпустити її і постаратися рухатися далі.

Рак

Раків осяє натхнення. Ви можете втілити в життя свої мрії, але для цього доведеться постаратися і докласти чимало сил.

Лев

19 лютого в особистому житті Левів можливі зміни. Вам можуть освідчитися. Якщо ж у вас немає другої половинки, то в цей день ви можете її зустріти.

Діва

Діви будуть щасливі, у вашому житті закінчилася чорна смуга. Залиште всі проблеми позаду, йдіть вперед без вантажу минулого.

Вага

Карти Таро пророкують Терезам скандали і суперечки. Ви можете постраждати через свою впертості, навчитеся шукати компроміси.

Скорпіон

На Скорпіонів чекає хороший день. Ви можете почати нову справу або ж отримати несподівану пропозицію, яка принесе вам переїзд і пригоди.

Стрілець

Стрільці можуть домогтися успіхів, ви готові згортати гори і рухатися до свого щастя. Однак не варто перепрацьовувати, побережіть сили.

Козоріг

Карти Таро пророкують Козерогам подарунки. Доля може щедро вас обдарувати за всі праці і негаразди, які ви з гідністю перенесли.

Водолій

Водолії можуть провести цей день на самоті. Однак не варто засмучуватися, в глибині душі ви давно хотіли тиші і спокою.

Риби

Рибам варто уважно оцінити свої вчинки. Можливо, ви зробили помилку, але ще можете все виправити.

Раніше експерти розповіли, який колір очей видає ідеального чоловіка.

Вас також можуть зацікавити новини: