Місячне затемнення 8 листопада вважають найжорсткішим у 2022 році / фото ua.depositphotos.com

Місячне затемнення 8 листопада – найжорсткіше і найнапруженіше затемнення 2022 року. Всі процеси, смисли, позиції сторін, стан речей стануть видимими та зрозумілими.

Про ключову астроподію листопада розповіла астролог Олена Зимовець, рекомендуючи звернути увагу на обставини, пов'язані з цим затемненням.

"Події цього періоду можуть мати більш важливі і тривалі наслідки, ніж це бачиться зараз. Тому на обставини, пов'язані з ці затемненням, потрібно звернути увагу. Важливо не допускати кроків, про які доведеться пошкодувати, й не діяти зопалу. За аспектами – це найжорсткіше та напружене затемнення року. Всі процеси, смисли, позиції сторін, стан речей стануть видимими і зрозумілими. Те, що раніше викликало різночитання, було невизначеним, проявиться таким як воно є і, часом, з досить несподіваного боку", – зазначила астролог.

Відео дня

Зимовець радить не закривати очі на неприємні факти: "це допоможе розуміти ситуацію і адекватно на неї реагувати".

"Той факт, що в затемнення залучено більшість планет (6 з 10), може дати події або криза, що впливає на різні сфери життя, на різні соціальні процеси. Ситуації, питання, проблеми досягнуть кульмінації, після якої обставини змінюватися в ту чи іншу сторону. Те, що відбувається в цей час, матиме важливі наслідки на майбутнє", – додала астролог.

Раньше астролог Валентина Віттрок шокувала прогнозом на листопад.

Вас також можуть зацікавити новини: