Новий Місяць 11 травня - як вплине на людей / фото ua.depositphotos.com

Сьогодні, 11 травня, настане черговий молодик. Відбуватиметься він під покровительством земного знаку Зодіаку Телець.

Читайте такожМісячний календар на травень: вдалі та несприятливі дніМолодик (або новий Місяць, іноді новомісяччя) – фаза Місяця, коли він проходить між Сонцем і Землею, тобто перебуває в сполученні з Сонцем. До Землі в цей період обернено темний бік Місяця і його не видно на небі. Вже за декілька днів після цього нічне світило стає видимим у вигляді вузького серпа.

Новий Місяць має значний вплив на все живе, в тому числі й на організм людини. У деяких людей спостерігається пригніченість, виснаженість, депресія, головний біль, різка зміна настрою.

Молодик у травні 2021: коли, дата

Новий Місяць настане 11.05.2021 о 22:01. Це 30-й місячний день у місячному календарі. Місяць перебуватиме у знаку Зодіаку Телець. Відсоток освітленості Місяця становитиме 0%. Місяць зійде о 05:20, а зайде о 20:14.

Особливість травневого молодика

Телець – стабільний і неквапливий знак Зодіаку, тому цього молодика не варто поспішати, краще сповільнити ритм життя й гідно оцінити те, що маємо.

Це час посилення самовладання та стійкості. Земна практичність і раціональне мислення Тельця може допомогти в матеріальному забезпеченні, завершенні раніше розпочатих справ, вирішенні фінансових питань і підбиванні підсумків.

Травневий молодик – день гармонії, краси, духовного й тілесного очищення. Він допоможе розкрити природні таланти. Тому це гарний час, щоб взятися за якесь творче заняття чи хобі.

Що можна робити у молодик 11 травня

У новий Місяць рекомендується доводити до кінця розпочаті справи й підбивати підсумки. Корисно відчувати себе легко та не напружуватися.

Молодик 11 травня - що не можна робити / фото REUTERS

Молодик у Тельці – сприятливий час для проведення різнопланових фінансових операцій та угод. Добре також складатимуться справи, пов'язані з нерухомістю і будь-якими іншими майновими питаннями, включно з операціями з художніми цінностями.

Цей період хороший для гармонізації стосунків з тими, кого любите. Цілком можливі зміни на краще у партнерських взаєминах – як з діловими партнерами, так і з коханою людиною.

Дні молодика також ідеально підходять для того, щоб загадувати бажання.

Що не можна робити у молодик 11 травня

Читайте такожАстрологи назвали найегоїстичніші знаки ЗодіакуВажкі фізичні заходи, прийняття важливих рішень, ризик у справах в цей час небажані. У новий Місяць не варто будувати плани, а будь-які починання та нові проекти краще перенести на більш сприятливий для цього час.

Не треба захоплюватися фізичними вправами і розважальними заходами. Слід уникати ліні та бездіяльності, простою на одному місці.

Цього нового Місяця астрологи радять бути обережними в справах, пов'язаних з будинком і близькими – це може призвести до конфлікту.

Молодик у травні: що чекає на знаки Зодіаку 11 травня

Гороскоп на 11 травня 2021 для всіх знаків Зодіаку / фото ostrnum.com

Овен: гороскоп на 11 травня 2021 року

Чоловіки-Овни можуть змінити своє особисте життя на краще, використовуючи будь-яку можливість. У Жінок-Овнів цілком ймовірне нове знайомство або короткочасні романтичні пригоди.

Телець: гороскоп на 11 травня 2021 року

Чиніть опір поганим впливам, відпочивайте від метушні та марнославства. Найкраще провести день у гарному веселому товаристві, відбути в захоплюючу поїздку або піти на пікнік.

Близнюки: гороскоп на 11 травня 2021 року

День оптимізму та прощення образ. Можлива поява у вашому житті нових знайомих. Хороший день для колективних дій, вивчення нових ремесел, занять творчістю і науковою роботою.

Читайте такожНазваний кращий коханець за знаком ЗодіакуРак: гороскоп на 11 травня 2021 року

Будьте готові до несподіваних сюрпризів – як приємних, так і не дуже. Присвятіть час відпочинку, старайтеся не напружуватися цього дня.

Лев: гороскоп на 11 травня 2021 року

Вдалий день для початку справ, господарських турбот, великих покупок. Намагайтеся тримати емоції під контролем, щоб не виникло непорозумінь і сварок з близькими людьми. Для Жінок-Львів є ймовірність знайомства з цікавою людиною.

Діва: гороскоп на 11 травня 2021 року

Хороший день для занять творчістю. Астрологи радять проявити далекоглядність і вміння знайти компроміс, щоб уникнути необдуманих рішень стосовно дорогої людини.

Терези: гороскоп на 11 травня 2021 року

Вдалий час для планування нової важливої справи, підбиття підсумків, роздумів, спокійного відпочинку на природі в товаристві близьких людей.

Скорпіон: гороскоп на 11 травня 2021 року

День вдалий для придбань та завершення важливих справ і питань, пов’язаних із нерухомістю. При цьому намагайтеся не звалювати на себе нові обов'язки.

Читайте такожНазвано знаки Зодіаку, у яких гроші витікають крізь пальціСтрілець: гороскоп на 11 травня 2021 року

Хороший день для колективних заходів, для творчих шукань і наукової роботи. Не виключені сприятливі зміни в особистому житті.

Козоріг: гороскоп на 11 травня 2021 року

День обіцяє бути сприятливим у багатьох відношеннях, адже зірки налаштовані до вас прихильно. Можливе покращення фінансового становища.

Водолій: гороскоп на 11 травня 2021 року

Комерційні поїздки складуться вдало, якщо ви проявите зібраність та вміння концентруватися на головному. Помітно поліпшиться атмосфера у сім’ї.

Риби: гороскоп на 11 травня 2021 року

Можливо доведеться відмовитися від намічених планів і допомогти близьким людям з вирішенням їхніх проблем. Почуття жалю й обов'язку виявляться вищими за власний добробут.

Вас також може зацікавити: