Коли молодик у квітні 2022 / depositphotos.com

Астрологи акцентують увагу на тому, що молодик 2022 в квітні трапиться двічі - на початку і в кінці місяця. Місяць в ці періоди знаходиться в різних знаках Зодіаку і по-різному впливає на людей. УНІАН підкаже, що привнесе в життя кожного українця молодик 30 квітня 2022.

Раніше ми складали докладний місячний календар на травень 2022.

Молодик 30 квітня 2022 - дата і особливості

Новий місяць зійде на небі 30 квітня о 23:38 за Києвом. Перебувати він буде в знаку Тельця. Цей представник зодіакального кола відрізняється педантичністю, раціональністю і дбайливим ставленням до матеріальних благ. Саме тому важливо звернути увагу на свої фінанси і не здійснювати необдуманих витрат.

Відео дня

Війна РФ з Україною позбавила багатьох людей в нашій країні можливості працювати і отримувати регулярний дохід, так що зараз розкидатися грошима - не найкраще рішення.

Будьте уважні - 30 квітня можливий ризик конфліктів і суперечок, особливо враховуючи те, що сонячне затемнення 2022 настане в цей же день. Постарайтеся направити свою енергію в мирне русло і не піддаватися на провокації.

Що можна робити в молодик

29-а місячна доба, на яку випадає період нового місяця, хороша для планування своїх справ. Важливо розуміти, що візуалізувати потрібно саме плани, а не мрії. Також можете зайнятися прибиранням будинку і упорядкуванням простору навколо себе - переберіть речі в шафі, викіньте непотрібні або віддайте нужденним. День найкраще провести разом з близькими, по можливості примиритися, якщо був конфлікт.

Що не можна робити в молодик

На молодик категорично заборонено витрачати гроші на великі покупки, призначати ділові переговори і приймати доленосні рішення. Краще якомога менше спілкуватися з малознайомими людьми і довіряти оточуючим.

Постарайтеся ні з ким не сваритися і не вживати алкоголь, щоб не погіршити згубний вплив небесних тіл. Пам'ятайте про те, що реалізовувати ваші плани краще в іншу дату - 30 квітня тільки плануйте найближче майбутнє.

Вас також можуть зацікавити новини: