Найнебезпечніші дні червня / фото depositphotos.com

Місячний календар підказує людям вдалі і нещасливі дні для різних життєвих справ.

Деякі дати місячного календаря вважаються небезпечними і нещасливими. У такі дні нерідко бувають конфлікти між людьми, різні неприємності і хвороби, проблеми з грошима і особистим життям. Астрологи попередили про п'ять таких днів у червні 2022 року.

5 червня - початок Ретроградного Сатурна

Ретроградний Сатурн вселяє страх і невпевненість. У цей день люди відчують сильну слабкість у прийнятті рішень. Астрологи радять в цю дату прислухатися до свого серця, а не до чужої думки, інакше будете шкодувати пізніше.

Відео дня

11 червня - з'єднання Венери з Ураном

Дует Венери і Урану загрожує занепадом сил і сильною слабкістю. Енергії не вистачатиме навіть на повсякденні справи. Крім того, цей день змусить міняти те, що зовсім не хочеться. Можливі конфлікти з рідними і друзями.

14 червня - супермісяць в Тельці

У цей день місяць буде знаходитися найближче до орбіти Землі. День вважається небезпечним для будь-яких видів спорту, поїздок на транспорті, екстремальних хобі. Високий ризик нещасного випадку, а також обману від шахраїв. Будьте максимально обережні.

Найнебезпечніші дні червня 2022 / Інфографіка УНІАН

21 червня - Місяць у Рибах

В цей день потрібно бути уважним до інших людей. Вас можуть використовувати для своєї вигоди або звинуватити вас в чужих помилках. Не дозволяйте знайомим і колегам маніпулювати вами.

28 червня - початок ретроградного Нептуна

Цей день пробудить в людях найгірші якості, такі як агресія, песимізм, бажання наживи. Краще ні з ким не спілкуватися, інакше без сварки не обійтися. Також не варто нікому довіряти, розповідати секрети. Можливо зіткнення з ворогом.

Вас також можуть зацікавити новини: