Найсміливіші знаки Зодіаку і найбоягузливіші / Колаж УНІАН

Ідеальних людей немає, у кожного свої слабкості. Але хто попереджений, той встигне підготуватися і підстелити соломки. Тому краще заздалегідь розібратися, хто з ваших знайомих – найсміливіші знаки Зодіаку, а хто надмірно обережний, до боягузтва.

Звичайно, і сміливість може обернутися нерозсудливістю, а обережність – врятувати життя. Тому не варто нікого засуджувати - просто бути готовим підставити плече. Або - спертися на нього в скрутну хвилину.

Найсміливіші знаки Зодіаку

Лев

Відео дня

Йому боятися заважає гордість і почуття власної гідності. Цей знак із тих, хто і під дулами ворожих кораблів - буде посилати далеко і надовго.

Тільки при цьому Лев часто покладається лише на себе: тобто на подвиг відправитися може сам саменький, щоб не наражати життя товаришів на небезпеку. Тому Лева потрібно вчасно хапати за шкірку – щоб видавати йому групу прикриття.

Овен

Серед них найбільше "гарячих голів": кидаються в саме пекло, незважаючи ні на що і всупереч усьому. До того ж вони ще й віддані за натурою. А, значить, заради дружби або боргу кинуться грудьми на будь-яку арматуру.

При цьому люблять покрасуватися і погано переносять критику (тобто коли командир просить їх не лізти на рожен, наприклад).

Скорпіон

Цей буде битися до останньої краплі крові, ні сантиметром рідної землі не поступиться. Ніяких сил і резервів для перемоги не пошкодує. Тому і домагається успіху там, де злякаються всі інші.

Ось тільки надмірна підозрілість заважає їм спочатку знайти, а потім довіритися союзникам.

Найбоягузливіші знаки Зодіаку

Рак

Не те щоб боягузливий – швидше дуже миролюбний знак. Від ненависті і гніву, якими переповнена будь-яка війна, Раки внутрішньо чахнуть. Вони ретрогради: їм важко втрачати людей і речі із затишного, "мирного" минулого. А ще вони дуже чутливі - тому навіть фото зруйнованого міста (без виду наживо) здатне довести їх до сліз.

Зате до них завжди можна звернутися за допомогою: волонтери з них виходять відмінні.

Терези

Ненавидять конфлікти й агресію. Їм легше поступитися, ніж доводити до агресії. Вони до останнього будуть намагатися дійти згоди, причому максимально цивілізовано. У той же час загострене почуття справедливості ніколи не дасть Терезам піти на підлість.

З таких людей виходять відмінні дипломати і перемовники.

Діва

Занадто довірливі. Вороги таких люблять: на них легко нападати. Та й сам конфлікт Діва завжди намагається вирішити саме за столом переговорів, без грубої фізичної сили. А це багатьма сприймається як слабкість.

При цьому Діви розумні, з них виходять прекрасні аналітики й організатори – і вони ніколи не кидають справ на середині. Відтак якщо вже Діва взялася за справу - вороги, тремтіть!

Вас також можуть зацікавити новини: