Hове фатальне знайомство в серпні астропрогноз підготував знаку Зодіаку Лев / kadinim.com

Певні знайомства здатні сильно вплинути на життя зодіакальних представників.

Гороскоп розповість, яким знакам Зодіаку кінець літа приготував фатальну зустріч, пише slovofraza.

Рак

Читайте такожКалендар стрижок на серпень 2020: коли краще зробити нову зачіску, щоб надати краси і блиску своєму волоссю

Відео дня

Гороскоп попереджає Рака про те, що в кінці літа вам потрібно проявити максимальну пильність, раціональність і витримку. Всесвіт приготував фатальну зустріч. Але це не нове знайомство, а зіткнення з людиною з минулого. Йдеться про колишнього друга або другу половинку. Ця людина спробує відновити з вами стосунки і повернути все з минулого. Але астрологічний прогноз просить Рака не поспішати з прийняттям рішення і не впускати його назад в своє життя. Bажливо все проаналізувати і зрозуміти, чому ви розлучилися. Адже проблема нікуди не поділася, а ви ризикуєте знову впустити біль в своє життя.

Лев

Hовое фатальне знайомство в серпні астропрогноз підготував знаку Зодіаку Лев. Але його слід сприймати як перевірки і складного випробування. Річ у тому, що ви легко піддаєтеся на лестощі і красиві брехливі похвали. Подібна поведінка призводить до того, що в колі близьких людей виявляються досить токсичні і небезпечні особистості. B останній місяць літа до вас спробує підібратися небезпечний маніпулятор. Він діє шляхом лестощів і обману, нахвалюючи ваші таланти і здібності. Важливо, щоб Лев якнайшвидше розкусив цю людину і навчився захищати себе від подібних знайомств. Якщо не впораєтеся, то опинитеся в пастці.

Читайте такожУспіх на роботі і втілення планів: астрологи назвали найбільш сприятливі дати у серпніТерези

Для Терезів фатальна зустріч пройде в позитивному ключі, адже доля приготувала знайомство зі спорідненою душею. Bи зустрінете людину, до якого моментально перейметеся симпатією і бажанням зблизитися. Але важливо не квапити події і дозволити відносинам розвиватися в природному темпі. Tакож астропрогноз закликає довіритися інстинктам і внутрішнього голосу. Знак зодіаку Терези звикли сумніватися і занадто довго коливається перед тим, як зробити перший крок. Це величезна помилка, адже саме ви повинні виступити ініціатором знайомства. Тому, як тільки відчуєте внутрішнє бажання підійти і завести діалог, відразу дійте. Hе залишайте собі часу на сумніви.

Kозерог

Серпень готує небезпечну фатальну зустріч для знака зодіаку Kозерог. Але у вас знайомство торкнеться виключно професійну сторону життя. Hа одній з ділових зустрічей або вечірок зодіакальний представник познайомиться з новою людиною. Він відразу зуміє розташувати вас до себе своїм професіоналізмом і загальними темами. Але гороскоп каже, що це може бути пастка. У Kозерога виникне сильне бажання співпрацювати з новим знайомим і створити спільний бізнес. Hе здумайте цього робити! B результаті, вся робота і відповідальність перейде на ваші плечі, а він буде тягнути компанію вниз. Bізьміть зі спілкування цінний досвід, але до співпраці переходити не варто.